Άρνηση και δυσφορία

Μπορεί η Νίκη Βόλου να έδωσε στον Ολυμπιακό εισιτήρια για το αυριανό μεταξύ τους ματς, αλλά οι υπεύθυνοι των «κόκκινων» δεν πήραν εισιτήρια.

Άρνηση και δυσφορία

Μπορεί η Νίκη Βόλου να έδωσε στον Ολυμπιακό εισιτήρια για το αυριανό μεταξύ τους ματς, αλλά οι υπεύθυνοι των «κόκκινων» δεν πήραν εισιτήρια. Ο λόγος ήταν το γεγονός ότι δεν ήθελαν να πληρώσουν ξανά πρόστιμο σε τυχόν επεισόδια, μιας και το ματς είναι ένα τοπικό ντέρμπι που συνήθως επικρατεί μια ένταση.

Βέβαια η κίνηση αυτή της διοίκησης προκάλεσε την δυσφορία των οργανωμένων οπαδών της ομάδας όμως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Θεόφιλος Βασιλειάδης ήταν ξεκάθαρος λέγοντας: «Εμείς όπως και πέρυσι δεν ζητήσαμε εισιτήρια γιατί το παραμικρό υβριστικό σύνθημα μετατρέπεται σε χρηματικό πρόστιμο.

Δεν θα πληρώνουμε τσάμπα χρήματα. Για να μην έχουμε καμία ευθύνη, αν και είμαι σίγουρος ότι δεν θα συμβεί το παραμικρό παρατράγουδο στο ντέρμπι, θέλουμε ως ΠΑΕ να είμαστε ξεκάθαροι. Δεν ζητήσαμε εισιτήρια και δεν πάμε με τους οργανωμένους οπαδούς μας στο γήπεδο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Από ένα μεμονωμένο υβριστικό σύνθημα που ακούστηκε στο γήπεδο η ΠΑΕ κλήθηκε να πληρώσει 2000 ευρώ πρόστιμο. Όποιος θέλει να πάει στο Πανθεσσαλικό μπορεί να το κάνει».

Ανεξάρτητα όμως από τις κινήσεις της διοίκησης οι οργανωμένοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν το δικό τους παρών στο γήπεδο. Για το λόγο αυτό θα αγοράσουν εισιτήρια μεμονωμένα και θα δημιουργήσουν τον δικό τους πυρήνα στην έδρα της Νίκης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK