Αρνήθηκε και πάλι ο Παπαχρήστου

Η εμμονή του Κώστα Μακρή για να φέρει στην Πάτρα τον Βασίλη Παπαχρήστου τελικά δεν καρποφόρησε. Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε χθες και πάλι αρνητική απάντηση στην πρόταση του προέδρου της Παναχαϊκής για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Παπαχρήστου αντιμετωπίζει οικογενειακό πρόβλημα το οποίο δεν του επιτρέπει να φύγει από την ιδιαίτερη πατρίδα του τα Γιάννενα και ευχαριστώντας την Παναχαϊκή για την τιμητική πρόταση που του έκαναν τους ξεκαθάρισε οτι θα πρέπει να στρέψουν κάπου αλλού το ενδιαφέρον τους.

Αρνήθηκε και πάλι ο Παπαχρήστου
Η εμμονή του Κώστα Μακρή για να φέρει στην Πάτρα τον Βασίλη Παπαχρήστου τελικά δεν καρποφόρησε. Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε χθες και πάλι αρνητική απάντηση στην πρόταση του προέδρου της Παναχαϊκής για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Παπαχρήστου αντιμετωπίζει οικογενειακό πρόβλημα το οποίο δεν του επιτρέπει να φύγει από την ιδιαίτερη πατρίδα του τα Γιάννενα και ευχαριστώντας την Παναχαϊκή για την τιμητική πρόταση που του έκαναν τους ξεκαθάρισε οτι θα πρέπει να στρέψουν κάπου αλλού το ενδιαφέρον τους.

Μετά την τροπή που είχε η υπόθεση του Παπαχρήστου, ο Κώστας Μακρής στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του στον Νίκο Παπαγεωργίου, ενώ φήμες από την Αχαϊκή πρωτεύουσα θέλουν την διοίκηση της ομάδας να μιλάει με τον Νίκο Γκουλή. Στο θέμα του Γιώργου Βαϊτση ο Κώστας Μακρής αναμένεται σήμερα στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει τα συμβόλαια συνεργασίας με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή. Από ‘κει και πέρα στον πάγκο της ομάδας στον αγώνα με τη Βέροια θα είναι εκ νέου οι Παναγιώτου, Στραβοπόδης και Σπανοσωτηρόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK