Αρνήθηκε να γιορτάσει ο 18χρονος χρυσός σκόρερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μία απρόσμενη απάντηση έδωσε ο σκόρερ δύο τερμάτων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, ο 18χρονος Μάρκους Ράσφορντ. Και έχει το δίκιο του...

Uniteds Marcus Rashford celebrates after scoring during the Europa League round of 32 second leg soccer match between Manchester United and FC Midtjylland in Manchester, England, Thursday, Feb. 25, 2016 . (AP Photo/Jon Super)
Ράσφορντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ASSOCIATED PRESS

Ονομάζεται Μάρκους Ράσφορντ και μετά από τα δύο γκολ που σημείωσε απέναντι στην Άρσεναλ στο ντεμπούτο του στην Premier League, ο 18χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε για τα καλά στην καθημερινότητά μας.

Η δική του, όμως, είναι λίγο διαφορετική από αυτήν ενός συνηθισμένου ποδοσφαιριστή, με συνέπεια να μην κατορθώσει να γιορτάσει τα τέρματα με τα οποία έδωσε τη νίκη 3-2 στους "κόκκινους διαβόλους", λίγες ημέρες μετά από το γκολ που πέτυχε στο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, στον αγώνα για το Europa League με αντίπαλο τη Μίντιλαντ.

Ως πρωταγωνιστής του ντέρμπι, μίλησε στους δημοσιογράφους μετά από τον αγώνα και η ερώτηση προφανής: "Πώς θα γιορτάσεις σήμερα;"

Η απάντηση εξίσου πρόδηλη, αλλά μόνο για τον ίδιο: "Δεν θα γιορτάσω σήμερα. Έχω διαγώνισμα χημείας αύριο, όπως και ο (σ.σ. συμπαίκτης του Γκιγέρμο) Βαρέλα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ 3-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK