Αρνήθηκε τη φανέλα της Ρεάλ ο Μπαπέ!

Ο Κίλιαν Μπαπέ βρίσκεται σε προετοιμασία με την Μονακό στις ελβετικές Άλπεις και καθημερινά έχει ειδήσεις να δώσει όσον αφορά το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης "παρακαλάνε" για τον Γάλλο, αλλά αυτός συνεχίζει να παίζει τρομερό... κρυφτό.

Monaco's Kylian Mbappe celebrates after scoring his first goal during their French League One soccer match against Caen, in Caen, north western France, Sunday, March 19, 2017. Mbappe scored two goals as Monaco won 3-0. (AP Photo/David Vincent)
Kylian Mbappe AP

Την Παρασκευή (14/7) ο Κίλιαν Μπαπέ ρωτήθηκε από την "MARCA" τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του στη Μονακό. Ο Γάλλος φορ που έχει εντυπωσιάσει με το ταλέντο του απάντησε: " Δεν ξέρω αν θα μείνω στη Μονακό..."

Η "MARCA" προχώρησε σε μία νέα αποκάλυψη που αφορά τον Μπαπέ και τι έκανε όταν ένα παιδί του ζήτησε να υπογράψει αυτόγραφο πάνω στη φανέλα της Ρεάλ που φορούσε.

Σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο ο επιθετικός των πρωταθλητών της Γαλλίας είπε στον νεαρό φαν: " Δεν μπορώ να φωτογραφηθώ με αυτή η φανέλα ούτε να την υπογράψω."

Εννοείται πως το ρεπορτάζ της "MARCΑ" έχει κάνει το γύρω του κόσμου και πολλοί πλέον αναπτύσσουν θεωρίες συνομωσίας για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του το πιο "καυτό" όνομα στο μεταγραφικό παζάρι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK