Αρνητική απάντηση στη Μπαρτσελόνα για Φάμπρεγας
Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση του ενδιαφέροντος της Μπάρτσελόνα για την απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγας από την Αρσεναλ, η αγγλική ομάδα έσπευσε να... κόψει το βήχα των Καταλανών με ανακοίνωση που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της:
“Ο αρχηγός της Αρσεναλ, Σεσκ Φάμπρεγας έχει συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι το 2015. Είναι ένα ανεκτίμητο μέλος της ομάδας και μέρος των μελλοντικών μας πλάνων.
Παρακολουθούμε τα πρόσφατα σενάρια που θέλουν τον Σεσκ να φεύγει από την ομάδα. Χθες το βράδυ δεχθήκαμε επίσημη πρόταση από τη Μπαρτσελόνα και ως απάντηση, αμέσως τους είπαμε για ακόμη μία φορά ότι δεν σκοπεύουμε να πουλήσουμε τον αρχηγό μας. Για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν πρόκειται να μπούμε σε διαπραγματεύσεις και συζητήσεις. Η Μπαρτσελόνα έχει δηλώσει δημοσίως ότι θα σεβαστεί τη θέση μας και ελπίζουμε ότι οι άνθρωποί της θα κρατήσουν το λόγο τους”.