Αρνητικό ρεκόρ εξαετίας για τον Μέσι

Ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα από τους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ έχει πολλαπλές αναγνώσεις. Μία από αυτές αποτυπώνεται στο αρνητικό ρεκόρ που έσπασε ο Αργεντινός κόντρα στην Γιουβέντους.

Barcelona's Lionel Messi reacts during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Emilio Morenatti)
messi AP

Για δεύτερη σερί σεζόν οι Μπλαουγκράνα αποχαιρέτησαν την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση νωρίς. Και λέμε νωρίς, γιατί μία ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα στοχεύει στον τελικό. Πέρσι ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης που την απέκλεισε, ενώ φέτος ήταν η σειρά της Γιουβέντους.

Το... αποκορύφωμα της μέτριας πορείας των Ισπανών στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να αποτυπωθεί και από ένα αρνητικό στατιστικό του καλύτερου τους ποδοσφαιριστή. Αναφερόμαστε φυσικά στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος κόντρα στους Ιταλούς δεν βρήκε ούτε μία φορά το... στόχο!

Σύμφωνα με το @OptaJoe, ο Αργεντινός επιθετικός είχε όλα κι όλα πέντε σουτ εκτός στόχου στο παιχνίδι, το χειρότερο του ρεκόρ από το 2011, όταν κόντρα στην Μπάτε Μπορίσοφ αστόχησε έξι φορές.

Photo credit: AP Photo/Emilio Morenatti

News 24/7

24MEDIA NETWORK