Αρωμα δεκαετίας 80 στις νέες εμφανίσεις της Μπαρτσελόνα
Η Μπαρτσελόνα είναι ομάδα που παραδοσιακά δεν επιδιώκει τις μεγάλες στυλιστικές αλλαγές στις εμφανίσεις της. Η επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν (2010-2011) δεν θα αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα, ωστόσο οι νέες εμφανίσεις της “Μπάρτσα” θα έχουν άρωμα από τη δεκαετία του 80.
Οι ρίγες της νέας εμφάνισης λοιπόν θα θυμίζουν τις αντίστοιχες στις φανέλες που φορούσε η ομάδα περίπου 20 χρόνια πριν ενώ στο σορτσάκι και στις κάλτσες το χρώμα που θα κυριαρχεί
θα είναι το κόκκινο. Αυτό που σίγουρα δεν αλλάζει είναι το λογότυπο της Unicef το οποίο θα κοσμεί τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και την επόμενη σεζόν.
θα είναι το κόκκινο. Αυτό που σίγουρα δεν αλλάζει είναι το λογότυπο της Unicef το οποίο θα κοσμεί τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και την επόμενη σεζόν.
Αναφορικά με τη δεύτερη εμφάνιση της ομάδας, αυτή θα θυμίζει τα χρόνια της προπονητικής θητείας του Γιόχαν Κρόιφ με έντονο μπλε χρώμα.
Aπολαύστε τoν Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Μέσι και όλα τα αστέρια της Primera Division στα αθλητικά κανάλια του
Conn-X TV!
Conn-X TV!
Η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων είχε προγραμματιστεί να γίνει πριν τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος, μόνο όμως σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα είχε εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, οπότε τα αποκαλυπτήρια θα λάβουν χώρα μέσα στο καλοκαίρι.