Άρσεναλ: Ανερχόμενος σταρ της Premier League παρακαλάει να πάει στην ομάδα του Αρτέτα

Δημόσια, πλέον, ο Μοϊσές Καϊσέδο ζήτησε να φύγει από την Μπράιτον για να φορέσει τη φανέλα της Άρσεναλ. Οι λεπτομέρειες.

Arsenal's manager Mikel Arteta gives instructions from the side line during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, Jan. 15, 2023. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Μίκελ Αρτέτα AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η Άρσεναλ κατέθεσε πρόταση για να κάνει δικό της τον Μοϊσές Καϊσέδο της Μπράιτον. Ο μέσος από το Εκουαδόρ διανύει εξαιρετική σεζόν και ο Μικέλ Αρτέτα θέλει να τον πάρει μέσα από τα χέρια της Τσέλσι, πληρώνοντας την ομάδα του παίκτη κοντά στα 70.000.000 ευρώ.

Εν μέσω διαπραγματεύσεων αποφασίστηκε να πιέσει και ο ποδοσφαιριστής με δημόσιο μήνυμα υπέρ της μεταγραφής του: "Είμαι ευγνώμων στην Μπράιτον.

Είμαι περήφανος που μπορώ να γίνει η ακριβότερη πώληση της Μπράιτον που θα επιτρέψει στην ομάδα να επενδύσει ξανά και να βοηθηθεί. Εύχομαι οι φίλαθλοι να με καταλάβουν. Θέλω ν' αρπάξω αυτή τη μοναδική ευκαιρία".

Ο Καϊσέδο είναι 21 ετών και η Μπράιτον τον είχε αγοράσει το '21 από την Ιντεπεντιέντε αντί 5.000.000 ευρώ. Μέχρι στιγμής τ' όνομά του έχει συνδεθεί με κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης: Τσέλσι, Γιουνάιτεντ, Ρεάλ κτλ. Η Άρσεναλ, πάντως, αυτή τη στιγμή κερδίζει τη μάχη.

Διαβάστε περισσότερα

ΜακΓκρέγκορ: Αυτοκίνητο παρέσυρε τον Ιρλανδό MMAer

Εμπαπέ: Αυτόν τον ποδοσφαιριστή απαιτεί από τον Κελαϊφί για να παραμείνει στην ομάδα

Παρί: Κοντά σε αποχώρηση - βόμβα "σημαία" της ομάδας

News 24/7

24MEDIA NETWORK