Αρσεναλ: Χρυσάφι στα πόδια του Τιερί Ανρί

Οπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Αρσεναλ, Πίτερ Χίλγουντ, η διοίκηση των Λονδρέζων είναι διατεθειμένη να φέρει το όνομα του Τιερί Ανρί επιθετικού στην κορυφή της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών στην ιστορία της ομάδας, αφού σκοπεύει να του προσφέρει τετραετές συμβόλαιο με απολαβές 100.000 λιρών την εβδομάδα.

Αρσεναλ: Χρυσάφι στα πόδια του Τιερί Ανρί

Οσο πλησιάζει η λήξη του συμβολαίου του Τιερί Ανρί με την Αρσεναλ, τόσο ανεβαίνει ο πυρετός στις τάξεις των διοικούντων την ομάδα προκειμένου να αποσπάσουν την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο. Οπως αποκάλυψε ο πρόεδρος των Λονδρέζων, Πίτερ Χίλγουντ, η Αρσεναλ είναι διατεθειμένη, βάσει της προσφοράς της, να φέρει το όνομα του Γάλλου επιθετικού στην κορυφή της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών στην ιστορία της ομάδας.

"Δεν έχουμε συζητήσει ακόμη το ύψος των απολαβών του. Αλλά του αξίζει να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία της Αρσεναλ", δήλωσε ο Χίλγουντ ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε το ποσό που προτίθεται να προσφέρει στον Τιερί Ανρί και αγγίζει τις 100.000 λίρες εβδομαδιαίως, για τέσσερα χρόνια!

Από την πλευρά του ο Γάλλος άσος δεν σκοπεύει να μπει στη διαδικασία διαπραγματεύσεων εάν δεν ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος, αφού τότε, θα ξεκινήσει ο τελευταίος χρόνος του τρέχοντος συμβολαίου με την αγγλική ομάδα. Στα αυτιά του Ανρί βουίζουν οι σειρήνες από Ισπανία και συγκεκριμένα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα, καθώς αμφότερες έχουν εκφράσει στο πρόσφατο παρελθόν το έντονο ενδιαφέρον τους να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους.

Γι'αυτό το λόγο ο Χίλγουντ επιθυμεί να διευθετηθεί το θέμα το συντομότερο δυνατό, αλλά από την άλλη, δεν μπορεί να παραβλέψει και το δικαίωμα του Ανρί να αρχίσει συζητήσεις από τον Ιούνιο του 2006. Αυτή τη στιγμή το ισχύον συμβόλαιο τουΑνρίπροβλέπει εβδομαδιαίες απολαβές της τάξης των 75.000 λιρών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK