Άρσεναλ: "Δένει" μέχρι το 2030 πρώην άσο της Ρεάλ

Την ανανέωση του συμβολαίου του Μάρτιν Όντεγκαρντ μέχρι το καλοκαίρι του 2030 αναμένεται να ανακοινώσει η Άρσεναλ το προσεχές διάστημα σύμφωνα με το FootballTransfers.

Arsenal's manager Mikel Arteta gestures during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at the Emirates stadium in London, Wednesday, March 1, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Μικέλ Αρτέτα AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Στην ανανέωση των συμβολάιων κομβικών ποδοσφαιριστών της προχωράει η Άρσεναλ έπειτα από σχετική οδηγία του Μικέλ Αρτέτα και σύμφωνα με δημοσίευμα βρίσκεται κοντά σε άλλη μία.

Οι Κανονιέρηδες πραγματοποιούν μία εξαιρετική χρονιά όντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο και τις επόμενες χρονιές.

Έτσι, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το FootballTransfers μετά τους Σάκα και Μαρτινέλι, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα αναμένεται να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και με τον Μάρτιν Όντεγκαρντ προκειμένου να ανανεώσει του συμβολαίου του μέχρι το 2030.

Ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής πήγε για πρώτη φορά δανεικός στην Άρσεναλ το 2021 με τους Κανονιέρηδες να τον αγοράζουν λίγους μήνες αργότερα αντί 35.000.000 ευρώ από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είναι βασικός και αναντικαταστάτος από την ενδεκάδα των πρωτοπόρων της βαθμολογίας οι οποίοι θέλουν να τον "δέσουν" για πάντα στο Emirates.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα και ο 'Όντεγκαρντ είναι θετικός στο ενδεχόμενο ανανέωσης με περισσότερες εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση να αναμένονται το ερχόμενο διάστημα.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Εκμεταλλεύεται ειδική ρήτρα και κινείται για κορυφαίο επιθετικό

Μπαρτσελόνα: Σοκάρει η εικόνα του ποδιού του Λέβα μετά το clasico

Το "θηρίο" του Europa League διώχνει τον προπονητή του παρά την πρόκριση στα προημιτελικά

News 24/7

24MEDIA NETWORK