Άρσεναλ: Έχει "τρελαθεί" ο Αρτέτα με 15χρονο αστεράκι της ακαδημίας

Με την περίπτωση του Έθαν Νουανέρι της Άρσεναλ φέρεται να ασχολείται ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης με τα τελευταία αποθεωτικά σχόλια να έρχονται από τον πρώην άσο της ομάδας, Τζακ Γουίλσιρ.

Arsenal's manager Mikel Arteta gestures during the English Premier League soccer match between Arsenal and Leeds United at the Emirates Stadium, in London Sunday, May 8, 2022. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Μικέλ Αρτέτα στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Λιντς AP

Μόνο χαρούμενος μπορεί να είναι ο Αρτέτα από την φετινή πορεία της Άρσεναλ σε όλες τις διοργανώσεις. Πλέον όμως έχει και ακόμα ένα λόγο να είναι αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας του.

Ο λόγος για τον 15χρονο άσο Έθαν Νουανέρι, ο οποίος αγωνίζεται με την U18 της ομάδας της Άρσεναλ και εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του κάτι που ανάγκασε τον 30χρονο πρώην άσο άσο της ομάδας, Τζακ Γουίλσιρ να τον χαρακτηρίσει "άπαιχτο", με αφορμή τα δύο γκολ που σημείωσε στο ντέρμπι της U18 κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο Αγγλίας U18.

Τον Σεπτέμβρη μάλιστα στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Μπρεντφορντ ο Νουανέρι έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο νεότερος παίκτης που αγωνίστηκε ποτέ στη Premier League, σε ηλικία 15 ετών και 101 ημερών.

Διαβάστε Περισσότερα

Απίστευτο βίντεο: Ο άνθρωπος που προσγειώθηκε το σουτ του Βαλβέρδε στο μπαλκόνι του βιντεοσκοπούσε

Λίβερπουλ: Το Ντουμπάι θέλει τους Κόκκινους με ασύλληπτο ποσό

Σίτι: Οπαδοί παρομοιάζουν παίκτη τους με τον Ινιέστα κι αυτός απορεί...

News 24/7

24MEDIA NETWORK