Άρσεναλ: Καθησυχαστικός ο Ανρί

Άρσεναλ: Καθησυχαστικός ο Ανρί

Πληθαίνουν παροδικά οι φήμες περί αποχώρησης του Τιερί Ανρί από την Άρσεναλτο ερχόμενο καλοκαίρι. Αιτία αποτέλεσε η δήλωση του αντιπρόεδρου των "κανονιέρηδων", Ντέιβιντ Ντέιν, ότι οι συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο του διεθνούς Γάλλου επιθετικού θα ξεκινήσουν προσεχώς.

Οι φίλαθλοι του συλλόγου του Λονδίνου έχουν θορυβηθεί από το γεγονός, φοβούμενοι την πιθανή αποχώρηση του, όπως προέκυψε το καλοκαίρι με τον έτερο αστέρα της ομάδας, Πατρίκ Βιειρά, που μεταγράφηκε στη Γιουβέντους.

Προς τέρψη τους, ο πρώην παίκτης της Γιουβέντους και της Μονακό, δήλωσε με κατευναστικούς τόνους: " Αρκετοί άνθρωποι μιλάνε και υποθέτουν το μέλλον μου, αλλά ξεκαθάρισα τη θέση μου πάνω στο θέμα στην αρχή της περιόδου. Στο ξεκίνημα της σαιζόν δήλωσα ότι θέλω να συγκεντρωθώ στο ποδόσφαιρο, να βοηθήσω την ομάδα μου και να συγκεντρωθώ στην κατάκτηση τροπαίων, παρά να ανησυχώ για τα συμβόλαια. Προφανώς, προς το παρόν, πρέπει να αντιμετωπίσω τον τραυματισμό μου, αλλά η στάση μου παραμένει ίδια. Στο τέλος της χρονιάς θα συζητήσουμε και θα προσπαθήσουμε να καταλήξουμε κάπου. Θα μιλήσω στον προπονητή, να τον ρωτήσω για την κατάσταση, μα αυτή τη στιγμή το μυαλό μου δεν βρίσκεται σ’ αυτό το θέμα ".

Ο Ανρί αναρρώνει από τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς και όπως αποτείνεται, δεν ρισκάρει την πρόωρη επιστροφή του: " Πρόκειται για μια κατάσταση υπομονής τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, προσπαθώντας να επανακτήσω την φυσική μου κατάσταση. Δεν ξέρω αν ο αγώνας με τη Γουέστ Μπρόμιτς θα είναι νωρίς για την επιστροφή μου. Θα χρειαστεί να μιλήσω στον προπονητή, αλλά ευτυχώς σ’ αυτό το ματς υπάρχουν πιθανότητες να αγωνιστώ ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK