Αρσεναλ: Με πολλά προβλήματα στο Αμστερνταμ

Αρσεναλ: Με πολλά προβλήματα στο Αμστερνταμ

Αρκετά προβλήματα ταλανίζουν την Άρσεναλ για τον επικείμενο αγώνα με τον Άγιαξ για το Τσάμπιονς Λίγκ (27/9). Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος μέσος Ζιλμπέρτο Σίλβα τραυματίστηκε στον αστράγαλο, εναντίον της Γουέστ Χάμ και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη για την αυριανή αναμέτρηση.
Επίσης, ο Τιερί Ανρί είναι τραυματίας, ο Ρόμπι Φαν Πέρσι τιμωρημένος και η συμμετοχή του Μπέργκαμπ, επίσης, αμφίβολη.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα εγκατέλειψε το "Άπτον Πάρκ" πάνω σε φορείο το Σάββατο και ο τεχνικός των "κανονιέρηδων", Αρσέν Βενγκέρ τόνισε: "Δεν φαίνεται καλό. Με όλους αυτούς τους τραυματισμούς προς το παρόν δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε το Ζιλμπέρτο" . Ο Βενγκέρ θεωρεί σχεδόν απίθανη τη συμμετοχή του Μπέργκαμπ λόγω του τραυματισμού του στη μέση και στους προσαγωγούς και η Άρσεναλ θα έχει ελλείψεις σε κέντρο και επίθεση.

Η επίθεση της Άρσεναλ μπορεί να οδηγηθεί απο το νεαρό Ισπανό Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, συμπορευόμενο με τον Κουίνσι Οβούζου-Αμπέγιε. Ο τραυματισμός του Ζιλμπέρτο ίσως αφήσει την Άρσεναλ "λειψή" από εμπειρία στο κέντρο, όπου ο έφηβος Φρανσέσκ Φαβρέγιας και ο 21χρονος Ματιέ Φλαμινί μπορεί να επιστρατευτούν να καλύψουν τα κενά.

Τα ευχάριστα νέα για τον Βενγκέρ είναι οτι ο Ρομπέρ Πιρές, που απουσίασε απο τη "λευκή" ισοπαλία με τη Γουέστ Χάμ, έχει σοβαρές πιθανότητες να αγωνιστεί στο Άμστερνταμ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK