Άρσεναλ: Ο Αρτέτα κάνει κίνηση ματ για τη μεσαία γραμμή

Η Τσέλσι πήρε τον Μούντρικ μέσα από τα χέρια της Άρσεναλ και τώρα οι Κανονιέρηδες θέλουν παίκτη των συμπολιτών τους.

Arsenal's manager Mikel Arteta gives instructions from the side line during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, Jan. 15, 2023. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Μίκελ Αρτέτα AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η Άρσεναλ έδωσε τα ρέστα της για τον Μοϊσές Καϊσέδο της Μπράιτον. Συμφωνία, όμως, δεν κατάφερε να βρει με τους Γλάρους και με το χρόνο να πιέζει ο Μικέλ Αρτέτα θέλει να κλείσει στην τρύπα στο κέντρο για συνεχίσει με γεμάτη τη φαρέτρα του τη μάχη του τίτλου.

Έτσι, ο τεχνικός των Κανονιέρηδων φέρεται να κοιτάζει σε άλλες περιπτώσεις. Καμία σχέση με τον Καϊσέδο. Ωμή εμπειρία/ευκαιρία στο ραντάρ του Αρτέτα και τ' όνομά του: Ζορζίνιο. Αυτό μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ πως η Άρσεναλ κινείται για τον Ιταλοβραζιλιάνο των 143 συμμετοχών στην Premier League.

Το συμβόλαιο του 31χρονου μέσου εκπνέει το καλοκαίρι, οι Μπλε δεν κάνουν χάρες και ζητούν καλό ποσό από τους συμπολίτες τους για να τον απελευθερώσουν. Κι αυτό το θέμα αναμένεται να πάει μέχρι τελευταία στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα

Τσέλσι: Νύχτα ανελέητου πόκερ για τον Έντσο Φερνάντες

Η απίστευτη ιστορία του 30χρονου κόουτς Στιλ για τον οποίο η Ρεμς πληρώνει 25Κ πρόστιμο σε κάθε ματς

Σίτι: Οι καυτοί λόγοι που ο Γκουαρντιόλα δεν ήθελε να βλέπει μπροστά του τον Κανσέλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK