Άρσεναλ: Ο Αρτετά περιμένει Ράις για να δώσει παίκτη του στον Τσάμπι Αλόνσο

Την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις ή κάποιου άλλου χαφ επιθυμεί η Άρσεναλ για να δώσει το πράσινο φως για την παραχώρηση του Γκρανίτ Τζάκα, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Arsenal's manager Mikel Arteta gives instructions from the side line during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, Jan. 15, 2023. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Μίκελ Αρτέτα AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Τον Ντέκλαν Ράις έχει θέσει ως πρώτο μεταγραφικό στόχο η Άρσεναλ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, με τον παίκτη να απορρίπτει την πρόταση μαμούθ της Γουέστ Χαμ καθώς θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η μεταγραφή του Ράις ή κάποιου άλλου στόχου για τη μεσαία γραμμή της ομάδας, αναμένεται να κρίνει το μέλλον του Γκρανίτ Τζάκα.

Συγκεκριμένα, ο Αρτετά δεν θέλει να στερηθεί τις υπηρεσίες του Τζάκα πριν αποκτηθεί ο Ράις, γι αυτό και δεν έχει δώσει επίσημα το πράσινο φως για να ολοκληρωθεί το deal.

Πάντως, ο Ελβετός χαφ έχει έρθει εδώ και καιρό σε πλήρη συμφωνία με την Μπάγερν Λεβερκούζεν, με την Άρσεναλ επίσης να συναινεί στη μεταγραφή με ένα ποσό κοντά στα 15.000.000.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Σίτι: Μετά τον τελικό, ολοκληρώνει το πρώτο μπαμ

Αζάρ: Έρχεται το... τέλος αλλά μένει Μαδρίτη

Μπαρτσελόνα, τρομερό: Ο Τσάβι είπε "thank you next" στον Νεϊμάρ και τον έβαλε στο friend zone

News 24/7

24MEDIA NETWORK