Άρσεναλ-Ολυμπιακός: Η ταινία της πρόκρισης κρύβει έναν 'Τζόκερ'

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί γελάει με μια παρανοϊκή σχεδόν χαρά, στο video που δείχνει όσα συνέβησαν στα παρασκήνια της μεγάλης πρόκρισης του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ. Αυτή η μίνι ταινία γυρίστηκε μέσα κι έξω από το 'Έμιρεϊτς', αν και όλα θυμίζουν 'Γεώργιος Καραϊσκάκης'. Θα τη δεις ξανά και ξανά.

Άρσεναλ-Ολυμπιακός: Η ταινία της πρόκρισης κρύβει έναν 'Τζόκερ'
EUROKINISSI SPORTS/ΚΛΟΝΤΙΑΝ ΛΑΤΟ

Ο Κωσταντίνος Τσιμίκας παρακαλούσε να παίξει -όπως κατέγραψε εδώ ο Κωνσταντίνος Αμπατζής- σε μια βραδιά που ο Ολυμπιακός δικαίωσε το προσωνύμιο 'θρύλος', σε μια βραδιά που κανείς δεν θα ξεχάσει. Ο Ολυμπιακός έχει περάσει στους '16' του Europa League, έχει καταγράψει μια από τις σημαντικότερες προκρίσεις στην ιστορία του κόντρα στην Άρσεναλ, δικαιούται έστω, να ονειρεύεται και να προσμένει μια ανταγωνιστική εμφάνιση.

Μερικές φορές, βέβαια, δεν είναι καθόλου κατακριτέο να γυρίζεις για λίγο πίσω και να κοιτάς τι έχει συμβεί, να παρακολουθήσεις από απόσταση το κατόρθωμά σου και, όπως ο Ντέιβιντ Γκάχαν στο 'Enjoy The Silence' των Depeche Mode, να νιώσεις για λίγο πως κοιτάς όλο τον κόσμο από ψηλά σαν Βασιλιάς.

"All I ever wanted / All I ever needed / Is here in my arms / Words are very unnecessary / They can only do harm"

Η παρακάτω μίνι ταινία που ανέβηκε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube, είναι αυτό ακριβώς. Ένα στιγμιαίο πισωγύρισμα, όχι από φόβο για τη συνέχεια, αλλά ως ένα μεγάλο 'ευχαριστώ' σε όσους πίστεψαν στην ανατροπή, στους 6.000 που ακολούθησαν την ομάδα κι έκαναν το Λονδίνο να θυμίζει Πειραιά. Η παρακάτω μίνι ταινία που ακολουθεί τους παίκτες του Ολυμπιακού από την αναχώρηση από το ξενοδοχείο, πριν από τον αγώνα, ως το τέλος του, ύστερα από μία παράταση και δείχνει πώς οι διακυμάνσεις ενός ποδοσφαιρικού αγώνα μπορούν να γονατίσουν ψυχολογικά έναν παίκτη ή και να τον εκτοξεύσουν στον ουρανό μέσα σε λίγα λεπτά.

Αυτή η μίνι ταινία που 'γατζώνεται' στους παίκτες του Ολυμπιακού και τους παρακολουθεί από τον παράδεισο του 0-1, στην κόλαση του 1-1 και έπειτα στην οργιαστική νιρβάνα του 1-2 υποδεικνύει όλους τους λόγους για τους οποίους αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Απολαύστε την, όποια κι αν είναι η οπαδική προτίμησή σας. Προσοχή στα μάτια του Ματιέ Βαλμπουενά και του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Γυαλίζουν, σαν αυτά του Τζόκερ.

Ποιος θα κατακτήσει το Europa League; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:


News 24/7

24MEDIA NETWORK