Αρσεναλ: Παρατείνεται η επιστροφή του Ασλεϊ Κόουλ

Ο Αρσεν Βενγκέρ υπολόγιζε να έχει τον Ασλεϊ Κόουλ στη διάθεσή του στα μέσα Δεκεμβρίου, όμως η εξέλιξη της αποθεραπείας του παίκτη, άλλαξε τα σχέδιά του.

Αρσεναλ: Παρατείνεται η επιστροφή του Ασλεϊ Κόουλ
Ο Αρσεν Βενγκέρ υπολόγιζε να έχει τον Ασλεϊ Κόουλ στη διάθεσή του στα μέσα Δεκεμβρίου, όμως η εξέλιξη της αποθεραπείας του παίκτη, άλλαξε τα σχέδιά του. Ο διεθνής Αγγλος αμυντικός, ο οποίος είχε υποστεί κάταγμα, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με τον νέο χρόνο και το γεγονός αυτό σημαίνει απλά, ότι η Αρσεναλ μένει χωρίς κάποια αξιόπιστη λύση στο αριστερό άκρο της άμυνάς της.

Κι αυτό γιατί και ο αντικαταστάτης του Κόουλ, ο Γκαέλ Κλισί υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού και ουσιαστικά έχει τεθεί νοκ-άουτ μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Πλέον, ο Αλσατός τεχνικός ψάχνει να δώσει λύση στο πρόβλημα και δεν αποκλείεται να μετατεθεί ο Πασκάλ Σιγκάν από το κέντρο της άμυνας στα αριστερά, ενώ υπάρχει και η περίπτωση του Λαουρέν.

Απαντες στο στρατόπεδο των "κανονιέρηδων" ελπίζουν ο Κόουλ να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ντέρμπι της 3ης Ιανουαρίου, κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δηλώσεις για το θέμα παραχώρησε ο Βενγκέρ στην επίσημη ιστοσλίδα της ομάδας: "Ο Κλισί υποβλήθηκε σε εγχείρηση το βράδυ της Τετάρτης και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το νωρίτερο που υπολογίζουμε να επιστρέψει είναι σε τρεις μήνες, ίσως και τέσσερις. Οσον αφορά τον Κόουλ, στην καλύτερη περίπτωση θα είναι έτοιμος στις αρχές Ιανουαρίου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK