Αρσεναλ-Τουν

Αρσεναλ-Τουν
Οι "κανονιέρηδες" της Αγγλίας, με την πλούσια εμπειρία των αγώνων του θεσμού, αντιμέτωποι με την πλέον...μπαρουτοκαπνισμένη ομάδα των προκριματικών. Στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση Αρσεναλ και Τουν θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν με το..δεξί την διοργάνωση, με τους γηπεδούχους να επιθυμούν μόνο την νίκη απέναντι στους ήδη "ευχαριστημένους" Ελβετούς.

Στο στρατόπεδο των Λονδρέζων τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Η ήττα στο "Ρίβερσαϊντ" από την Μίντλεσμπρο ήταν η απαρχή, με την συνέχεια να δίνεται από τον τραυματισμό του Τιερί Ανρί. Ο Γάλλος επιθετικός δεν έπαιξε την Κυριακή και απ' ότι φαίνεται θα χάσει τα τρία πρώτα παιχνίδια του θεσμού. Επειτα από νέες εξετάσεις, που έγιναν την Τρίτη, διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ήταν σοβαρότερο και θα τον κρατήσει για έξι εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων. Εκτός αγώνας έχει τεθεί και ο τιμωρημένος Λέμαν, με τον Αλμούνια να παίρνει την θέση του, ενώ αισιοδοξία επικρατεί για τον Ρόμπι Φαν Πέρσι, που τραυματίστηκε στην προπόνηση, αλλά λογικά θα δώσει το παρόν στον αγώνα.

*** Μόλις τρία γκολ, για να φθάσει τα 100 στο Τσάμπιονς Λιγκ, χρειάζεται η Αρσεναλ

*** H Toυν έχει νικήσει τα τρία τελευταία της ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενώ δεν έχει δεχθεί γκολ.

To...όνειρο μόλις ξεκίνησε για τους Ελβετούς που για πρώτη φορά στην ιστορία του θα γευθούν την χαρά του Τσάμπιονς Λιγκ. "Οδηγοί" σε αυτή τους την περιπέτεια οι Γκρεγκορί Ντουρούζ και Νέναντ Σάβιτς, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει στο θεσμό με την φανέλα της Βασιλείας και είναι οι μόνοι που έχουν ζήσει τις μοναδικές αυτές στιγμές. Ο άγνωστος, αλλά αρκετά παραγωγικός Λουστρινέλι θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής της ομάδας της Βέρνης, έχοντας την πολύτιμη βοήθεια του αρχηγού Αντρές Γκέρμπερ και επιπλέον σύμμαχο τον τίτλο του αουτσάιντερ που μόνο του Αγγλους μπορεί να αγώσει.

Πιθανές συνθέσεις:

Αρσεναλ Αλμούνια, Λαουρέν, Τουρέ, Σιγκάν, Κόουλ, Πιρές, Φάμπρεγκας, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Χλεμπ, Μπέργκαμπ, Φαν Πέρσι
Τουν: Γιακούποβιτς, Γκονζάλβες, Μιλίσεβιτς, Χότζιτς, Ολμαν, Φερέιρα, Μπερνάρντι, Αεγκέρντερ, Λεάντρο, Γκέλσον, Λουστρινέλι


News 24/7

24MEDIA NETWORK