Αρτμίντια - Ίντερ 0-1

Αρτμίντια - Ίντερ 0-1
Η Ίντερ επικράτησε της Πετρζάλκα Αρτμίντια με 1-0 στη Μπρατισλάβα και μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για την ιταλική ομάδα, καθώς ο Κρουζ άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό. Ο Αντριάνο συνδυάστηκε με τον Στάνκοβιτς, ο Βραζιλιάνος τροφοδότησε τον Κρουζ και εκείνος με τεχνικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κόμπεχ.

Αν οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι ήταν πιο προσεχτικοί θα μπορούσαν να σκοράρουν και άλλες φορές, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους οι οποίοι έψαχναν τα πατήματά τους.
Όλα έδειχναν πως οι Ιταλοί δεν θα είχαν πρόβλημα αλλά ο Βερόν είχε άλλη γνώμη. Ο Αργεντινός βιάστηκε να εκτελέσει φάουλ στο 56ο λεπτό, δέχτηκε τη κίτρινη η οποία ήταν η δεύτερη και έτσι πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν σαφή στοιχεία αγωνιστικής ανόδου αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις στο τέρμα του Σέζαρ. Μάλιστα, οι "νερατζούρι" είχαν την καλύτερη ευκαιρία μέχρι το τέλος του αγώνα, όταν στο 67ο λεπτό ο Αντριάνο σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Κόμπεχ με φάουλ.


Οι συνθέσεις
Αρτμίντια: Κόμπεχ, Φόντρεκ, Ντέμπναρ, Ντούριτσα, Πέτρας, Χάρτιγκ (71’ Μίκουλιτς), Στάνο (62΄Γκόμεζ), Κόζακ, Ούρμπανεκ (73’ Κονέτσνι), Βάστσακ, Χάλεναρ.
Ίντερ: Σέζαρ, Κόρδοβα, Σάμουελ, Ματεράτσι, Γουόμε, Φίγκο (80’ Μάρτινς), Ζανέτι, Βερόν, Στάνκοβιτς, Κρουζ (65’ Πιζάρο), Αντριάνο.


News 24/7

24MEDIA NETWORK