ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρχισαν οι διαπραγματεύσεις για Φούντα

H επιθυμία των ανθρώπων του Πανιωνίου να κρατήσουν στις τάξεις τους και του χρόνου τον Ταξιάρχη Φούντα αποτυπώθηκε από την ταχύτητα με την οποία άρχισαν οι σχετικές συνομιλίες.

Αρχισαν οι διαπραγματεύσεις για Φούντα
Λαπροβίτολα και Καμπάτσο πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Σερβίας με 97-87 για τα προημιτελικά του Μουντομπάσκετ AP Photo/Ng Han Guan

Ο Ιστορικός βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία τόσο με την ομάδα στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του παίκτη (Σάλτσμπουργκ) όσο και με τον ατζέντη του (Νίκος Λυμπερόπουλος) αναζητώντας την καλύτερη δυνατή λύση.

Προσώρας η Σάλτσμπουργκ δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι ακριβώς θέλει να κάνει με τον Ελληνα επιθετικό, ωστόσο το γεγονός ότι μπήκε γρήγορα σε συζητήσεις κάνει τους ανθρώπους του Πανιωνίου αισιόδοξους.

Εντός των ημερών τέλος στον Πανιώνιο θα γνωρίζουν αν θα μεταβούν στην Τουρκία για το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK