ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρχίζει ο προγραμματισμός, σίγουρη η ανανέωση

Ο προγραμματισμός του Ατρομήτου για την επόμενη σεζόν θα μπει σε εφαρμογή τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Αρχίζει ο προγραμματισμός, σίγουρη η ανανέωση
Πρώτη σπουδή για τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας
Γιάννη Αγγελόπουλο θα είναι οι επαφές με τους εννιά ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν (Μπαζίνσκι, Σαγκανόφσκι, Καμαρά, Δάρλας, Αναστασάκος, Σφακιανάκης, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Μελισσάς). Εχουμε ξαναγράψει ότι φυσικά δεν είναι δυνατόν να μείνουν όλοι στο ρόστερ και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι περισσότερες πιθανότητες παραμονής έχουν οι Ολιβέιρα, Μπαζίνσκι κατά το πρώτο λόγο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα γίνει κουβέντα και με τους υπόλοιπους.

Παράλληλα, από τον Ατρόμητο τονίζεται ότι το ρόστερ της επόμενης σεζόν θα έχει μικρότερο μέσο όρο ηλικίας, άρα και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ηδη από φέτος ανήκουν στην πρώτη ομάδα οι Μπάλλας και Αθανασίου ενώ εδώ και δύο μήνες αρκετά παιδιά της ομάδας Νέων προπονούνται κάτω από τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη. Είναι πολύ πιθανό παίκτες όπως ο Λιμνιός, Καϊμακαμούδης, Μπιλίτσης να υπογράψουν επίσης επαγγελματικά συμβόλαια και να πάρουν το βάπτισμα του πυρός στην προετοιμασία.

Εφόσον επιλεγεί αυτή η λύση, που είναι και το πιθανότερο, τότε αυτομάτως θα μειωθεί και το μπάτζετ, γεγονός λογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι αφενός διάγουμε εποχές οικονομικής κρίσης και αφετέρου η φορολογία των συμβολαίων των παικτών έχει διπλασιαστεί.

Σε ότι αφορά το τεχνικό τιμ, ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του θα συνεχίσουν εκτός καιαν έρθει κάποια πρόταση για τον Ελληνα τεχνικό μέχρι τις 15 Μαϊου όπως προβλέπει και η σχετική ρήτρα του συμβολαίου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ