Ασκεί έφεση ο ΠΑΟΚ!

Με την ποινή που επέβαλε η Π.Ε. της ΕΠΟ στον Ολυμπιακό, δεν σημαίνει πως ο δικέφαλος του βορρά θα εγκαταλείψει την υπόθεση. Αντίθετα περνάει άμεσα στην αντεπίθεση και ο (δικαστικός) αγώνας του συνεχίζεται...

Ασκεί έφεση ο ΠΑΟΚ!

Ο Ολυμπιακός δεν τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών, όπως δηλαδή επεδίωκαν στον ΠΑΟΚ, κάτι όμως, που δεν θα...περάσει έτσι από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ όπως ενημέρωσε αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, θα ασκήσει έφεση θεωρώντας πως οι ποινές ήταν μικρές.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θεωρεί ο τι με "όπλα" του την αποδοχή του αιτήματος της πρόσθετης παρέμβασης - γεγονός άλλωστε που του δίνει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου της ΕΠΟ - αλλά και την καταδίκη του Ολυμπιακού για όλες τις κατηγορίες, θα δώσει συνέχεια στην υπόθεση, θεωρώντας πως η βασική ποινή που επιβλήθηκε στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ (4 αγωνιστικές κεκλεισμένων και όχι αφαίρεση βαθμών) ήταν η χαμηλότερη για την συγκεκριμένη παράβαση.

Το επόμενο βήμα, λοιπόν, των ασπρόμαυρων θα είναι η παρουσία και άλλων μαρτύρων για να στηρίξουν τα όσα αποδέχθηκε το δικαστήριο ότι έγιναν. Με στόχο φυσικά την βαρύτερη τιμωρία, που θα είναι η αφαίρεση βαθμών απο τον Ολυμπιακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK