Ασπίδα σε Τζαβέλλα από παίκτες και Γεωργιάδη

Όλα όσα συζητήθηκαν στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ χθες με αφορμή τις αποδοκιμασίες στον διεθνή αμυντικό.

Ασπίδα σε Τζαβέλλα από παίκτες και Γεωργιάδη
INTIME SPORTS

Δεν προσπέρασαν έτσι απλά τις αποδοκιμασίες μερίδας οπαδών προς τον Γιώργο Τζαβέλλα, τα μέλη της ομάδας του ΠΑΟΚ. Παίκτες και τεχνική ηγεσία συζήτησαν, με πρωτοβουλία του ίδιου του Τζαβέλλα, στα αποδυτήρια της ομάδας και το ομαδικό πνεύμα που υπάρχει στο Δικέφαλο σε μία δύσκολη περίοδο.

Ο έμπειρος αμυντικός ζήτησε χθες να πάρει τον λόγο πριν ο Γεωργιάδης αρχίσει την καθιερωμένη ομιλία μετά τα παιχνίδι και τόνισε αρχικά. "Θέλω να ζητήσω συγνώμη που το βάροςτων αποδοκιμασιών προς το πρόσωπό μου πέφτει στην ομάδα. Εγώ το αντέχω, όμως, αντιλαμβάνομαι ότι δημιουργείται μια δυσάρεστη κατάσταση που ίσως κάποιος να την θεωρεί άδικη για όλη την ομάδα, για όλους τους υπόλοιπους"τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: "Ε πειδή ποτέ δεν θέλησα να κάνω κακό στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου, ίσως είναι πιο καλό να μην παίζω αυτή την περίοδο. Ίσως αυτό σας κάνει να αισθάνεστε πιο εύκολα".

Έβαλαν φρένο Κλάους - Γ.Χ.

Ούτε να συζητήσουν την πρόταση του Τζαβέλλα δεν ήθελαν τόσο οι παίκτες, όσο και ο Γιώργος Γεωργιάδης. Αρχικά, ο Στέφανος Αθανασιάδης εκ μέρους των παικτών, σημείωσε: " Ούτε να το σκέφτεσαι. Μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε κατά καιρούς, όπως συνέβη μια περίοδο και σε μένα. Είμαστε όλοι μαζί και στα καλά και στα άσχημα". Από την πλευρά του ο Γ.Χ. ξεκαθάρισε: "Δε ν υπάρχει κανένα θέμα για μένα. Εγώ χρησιμοποιώ όποιον θεωρώ ότι είναι εδώ για να κάνει καλό στην ομάδα και από την άλλη αν δω ότι κάποιος σκέφτεται τον εαυτό του δεν θέλω να είναι εδώ".

"Θα πολλαπλασιάσουμε αυτούς που μας στηρίζουν"

Ο Έλληνας τεχνικός συνέχισε να μιλά στους ποδοσφαιριστές με αφορμή την κουβέντα που άρχισε από τον ίδιο τον Τζαβέλλα. Είπε συγκεκριμένα: " Πρέπει να είμαστε ομάδα και τώρα που είμαστε στα δύσκολα και στα εύκολα. Μην ακούτε τις αποδοκιμασίες, αλλά τις επιδοκιμασίες. Υπάρχουν άνθρωποι που ξεχνούν την πίκρα τους και είναι εδώ, σας υποστηρίξουν. Έχουν κι αυτοί δύναμη, μην το αγνοείτε. Με την απόδοσή μας μέσα από την πολύ καλή δουλειά που κάνετε θα τους πολλαπλασιάσουμε.

Στο χέρι μας είναι".Δεν έμεινε, όμως, μόνο εκεί, αφού συμπλήρωσε: " Όπως έχουμε την ανάγκη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ να είναι δίπλα μας και στα καλά και στα άσχημα, έτσι κι εσείς πρέπει να αγαπήσετε τον Σύλλογο αυτό και στις όμορφες και στις δύσκολες στιγμές του. Είμαστε μεγάλη ομάδα και οι μεγάλες ομάδες έχουν μεγάλα βάρη. Το αξίζετε που είστε εδώ και μπορείτε να τα σηκώσετε".

"Το βάρος στο να διώξουμε τον φόβο"

Ολοκλήρωσε μιλώντας για το χθεσινό ματς: "Συγχαρητήρια για χθες, βγάλατε πολλά από όσα δουλέψαμε τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Έχουμε, όμως, πολλά ακόμη να κάνουμε και δεν πρέπει να χαθεί η συγκέντρωση ούτε σε μια προπόνηση. Κυρίως πρέπει να βελτιώσουμε την κυκλοφορία μπάλας. Χθες (σ.σ. την Κυριακή) μόλις δεχθήκαμε το γκολ απλά διώχναμε την μπάλα για να φύγει μακριά. Πρέπει να διώξουμε τον φόβο σε τέτοιες καταστάσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK