Ασταμάτητη και στο Λιγκ Καπ η Πόρτσμουθ
Πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα, δυναμική και στο Λιγκ Καπ η Πόρτσμουθ, η οποία εξελίσσεται σε ομάδα έκπληξη τους δύο πρώτες μήνες αγωνιστικής δράσης στην Αγγλία.

Λιγκ Καπ η
Πόρτσμουθ, η οποία εξελίσσεται σε ομάδα έκπληξη τους δύο πρώτες μήνες αγωνιστικής δράσης στην Αγγλία. Η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ επικράτησε εκτός έδρας της
Μάνσφιλντ με 2-1 στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης και συνεχίζει με μεγάλους στόχους.
Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μπόλτον σημείωσε ο Νικολά Ανελκά. Ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε στις καθυστερήσεις της εκτός έδρας νίκης επί της Γουόλσολ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Στέλιου Γιαννακόπουλου (αγωνίστηκε για 75 λεπτά και έδωσε τη θέση του στον Ντιούφ).
Η Κρου, ομάδα της League 1 από φέτος, επικράτησε της Γουίγκαν, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη έκπληξη αυτού του γύρου. Η ομάδα του Ντάριο Γκράντι κατάφερε με δύο γκολ των Τζακ και Μάνιαρκ να αποκλείσει το συγκρότημα της Premiership, που μόλις πριν λίγες μέρες κατάφερε να πάρει ισοπαλία στην έδρα της Εβερτον.
Τα “ζαχαρωτά”, από την πλευρά τους, επικράτησαν εκτός έδρας με 2-1 της Πίτερμπρο ύστερα από ανατροπή του σκορ και προχώρησαν με τη σειρά τους. Δυσκολίες αντιμετώπισε και η Τσάρλτον, έστω κι αν υποδέχθηκε στο Λονδίνο την Κάρλαϊλ, την οποία κέρδισε με 1-0.
Τα αποτελέσματα του 2ου γύρου
Μπάρνσλεϊ-Μίλτον Κέιν Ντονς 1-2
Μπρέντφορντ-Λούτον 0-3
Κρου-Γουίγκαν 2-0
Χέρφορντ-Λέστερ 1-3
Χαλ-Χάρτπουλ 3-2 πεν (0-0, κ.α και παρ.)
Λιντς-Μπαρνέτ 3-1
Μάνσφιλντ-Πόρτσμουθ 1-2
Μίλγουολ-Σαουθάμπτον 0-4
Πίτερμπρο-Εβερτον 1-2
Πορτ Βέιλ-ΚΠΡ 3-2
Ρόδεραμ-Νόργουιτς 2-4
Σέφιλντ Γιουν.-Μπέρι 1-0
Σάουθεντ-Μπράιτον 3-2
Γουόλσολ-Μπόλτον 1-3
Γουότφορντ-Ακρινγκτον 3-2 πέν. (0-0 παρ., 0-0 κ.α.)
Γουέστ Μπρομ-Τσέλτεναμ 3-1
Μπέρμιγχαμ-Ρέξαμ 4-1 παρ. (1-1 κ.α.)
Τσάρλτον-Κάρλαϊλ 1-0
Ρέντινγκ-Ντάρλινγκτον 4-2 πεν (3-3 παρ και κ.α)
20/9 21:45 Τσέστερφιλντ-Μάντσεστερ Σ.
20/9 21:45 Ντόνκαστερ-Ντέρμπι
20/9 21:45 Φούλαμ-Γουίκομπ
20/9 21:45 Σκάνθορπ-Αστον Βίλα
20/9 22:00 Μίντλεσμπρο-Νοτς Κάουντι