Ασταμάτητη Ρεάλ: Κλειδώνει άλλο ένα σπουδαίο deal βάζοντας ρήτρα "μαμούθ"

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Εντουάρντο Καμαβινγκά για την ανανέωση του συμβολαίου του βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti attends the start of a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 25, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Κοντά σε άλλο ένα πολύ σπουδαίο deal βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Συγκεκριμένα, οι Μαδριλένοι είναι στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων τους με τον Εντουάρντο Καμαβινγκά για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του.

O 20χρονος βρίσκεται στη Μαδρίτη από το 2021 έχοντας υπογράψει 6ετη συμφωνία η οποία όμως άμεσα θα αναπροσαρμοστεί προκειμένου να είναι ικανοποιημένες και οι δύο πλευρές.

Θυμίζουμε πως παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε την Ρεάλ να βάζει ρήτρα ύψους 1 δις στον νεαρό Γάλλο προκειμένου να εξασφαλίσει πως δεν θα βρεθεί κάποια ομάδα που θα κινηθεί για την αγορά του.

Ο Καμαβινγκά αποτελεί έναν από τους αγαπημένους παίκτες του Αντσελότι καθώς έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ζιντάν: Δεν σταματάει να μοιράζει "όχι" ο Γάλλος, απέρριψε και ομάδα της πατρίδας του

Νάπολι: Ποια 500.000.000; Στα "τάρταρα" οι απαιτήσεις του Ντε Λαουρέντις για Όσιμεν μετά τα νέα δεδομένα

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Πεπ τον πήρε με 50 εκατ. για να τον έχει στον πάγκο, Λίβερπουλ και Νιούκαστλ ενδιαφέρθηκαν αλλά τελικά έμεινε

News 24/7

24MEDIA NETWORK