Ξέρανε τον Αστέρα στο 91' ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος είναι πια μεγάλη ομάδα! Οι Περιστεριώτες επέμειναν, έψαξαν τη νίκη στην Τρίπολη και εν τέλει δικαιώθηκαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με το γκολ του Χατζηισαϊα.

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Μπέρτος Αστέρας Ατρόμητος ΕUROKINISSI

Μερικές φορές τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία από ένα πηγαίο χαμόγελο ενός νέου παιδιού. Ενα χαμόγελο σαν και αυτό του Δημήτρη Χατζηισαϊα μετά το γκολ που έκρινε το παιχνίδι του Αστέρα με τον Ατρόμητο στην Τρίπολη!

Μόλις με τη μύτη του αριστερού του παπουτσιού βρήκε την μπάλα ο Ελληνας στόπερ μετά το κόρνερ του Γιαννούλη στο 91ο λεπτό αλλά αυτό ήταν αρκετό για να αναπαυθεί η μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη! Ο σκόρερ, μετά την επιτυχία του, δεν ξέχασε. Χαμογέλασε πλατιά και έδειξε με τα χέρια τον ουρανό αφιερώνοντας το γκολ στον πατέρα του ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή πριν από έναν περίπου χρόνο.

Ηταν η πιο ωραία εικόνα αυτού του ματς. Ενός ματς στο οποίο ο Αστέρας είχε τη μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες αλλά και στο οποίο ο Ατρόμητος φάνηκε να έχει περισσότερα ψυχικά αποθέματα αλλά και δυνάμεις μετά το 65'.

Ο Νταμίρ Κάναντι δεν έμεινε ευχαριστημένος από το σχήμα που επέλεξε στον πρώτο ημίχρονο (Ντιγκινί φορ, Ντάουντα στον πάγκο) και με την έναρξη της επανάληψης χρησιμοποίησε τον Νιγηριανό φορ θυσιάζοντας τον Σάκιτς. Λίγο αργότερα μπήκε και ο φρέσκος Μπρούνο και όταν ο Αστέρας κόπηκε στα δύο ο Ατρόμητος έκανε αντεπιθέσεις φαρμάκι. Το γκολ πάντως έμελλε να το βρει από στημένη φάση.

Οι συνθέσεις

Aστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Μπέρτος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Καλτσάς (74' Κυριακόπουλος), Τσιλιανίδης (61' Ζααντί), Μανιάς (77' Δουβίκας).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηϊσαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς (46' Ντάουντα), Μάντσον, Ντιγκινί (58' λ. τρ. Μπρούνο Φελίπε), Βασιλακάκης, Ουάρντα (92' Καρασαλίδης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK