Αστέρας Τρ.- Ατρόμητος 1-0

Ο Αστέρας νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο στην Τρίπολη με το τέρμα του Μπαράλες και μπήκε πολύ γερά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης των πλέι οφ. Αγνώριστοι οι Περιστεριώτες.

Αστέρας Τρ.- Ατρόμητος 1-0

To live του αγώνα

Αν δεχθούμε ότι ο... σκοπός αγιάζει τα μέσα, τότε η εικόνα του αγώνα στην Τρίπολη είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Η φύση των πλέι οφ δεν αφήνει περιθώρια για λάθη και ο Αστέρας γνώριζε πως μόνο με νίκη κόντρα στον Ατρόμητο θα μπει στο παιχνίδι διεκδίκησης ενός καλό ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Ο Χερόνιμο Μπαράλες, όπως και στην Τούμπα, σκόραρε το μοναδικό γκολ των κιτρινομπλέ με καρφωτή κεφαλιά και έβαλε τους Τριπολιτσιώτες πάνω από τον Ατρόμητο στη βαθμολογία! Ο Αργεντινός, ο οποίος έγινε μπαμπάς πριν από μερικές μέρες, βρίσκεται σε συνεχόμενη επαφή με τα δίχτυα και οδηγεί τους Αρκάδες σε υψηλές πτήσεις στα πλέι οφ.

Ο Ατρόμητος είχε απενεργοποιημένα τα βαριά του χαρτιά όπως ο Ούμπιδες και ο Μπρίτο, ενώ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έμεινε στον πάγκο. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου δεν άσκησε μεγάλη πίεση στην άμυνα του Αστέρα, η οποία ήταν καλά οργανωμένη και διαβασμένη.

Οι ευκαιρίες στο ματς ήταν ελάχιστες. Ο Αστέρας απείλησε κυρίως από στημένες μπάλες ενώ ο Ατρόμητος πραγματοποίησε την καλύτερη του ευκαιρία στο 94', αλλά ο Ερνάντες όπως και στην Τούμπα είχε τον τελευταίο λόγο. Ο Βενεζουελάνος σταμάτησε σε τετ α τετ τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και έδωσε μια "χρυσή" νίκη στον Αστέρα.

MVP

Σε ένα ματς που κρίθηκε στη δύναμη και στη μία φάση, ο πρωταγωνιστής δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Χερόνιμο Μπαράλες. Ο Αργεντινός με μπασκετικό άλμα κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα του Ατρόμητου και ο Αστέρας μπήκε για τα καλά στο κόλπο μιας καλής θέσης στα πλέι οφ.

Αδύναμος κρίκος

Το γκολ του Αστέρα προήλθε από καλό άλμα του Μπαράλες, αλλά και λανθασμένη έξοδο του Τσέναμο. Ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου έπιασε αέρα στο 1-0 και ο Ατρόμητος έφυγε με άδεια χέρια από την Τρίπολη.

Σχόλιο αγώνα

Ήταν ένα ματς κλειστό χωρίς πολλές ευκαιρίες με μπλοκαρισμένα τα δύο ατού των ομάδων. Ο Αστέρας "εξαφάνισε" τον Ούμπιδες και ο Αστέρας τον Ούμπιδες. Από εκεί και πέρα το ματς πήγε στη μία φάση, η οποία ήταν στημένη και αναδείχθηκε έτσι η δύναμη του Μπαράλες στον αέρα.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Εερνάντες, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κοντοές, Έντο, Ουσέρο, Μουνάφο (Βάλντο 64'), Ντε Μπλάσις (Τσαμπούρης 88'), Καράσκοω(Κουρμπέρλης 73'), Μπαράλες.

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος (Φυτανίδης 41'), Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης. Γιαννούλης, Μπάλλας, Δημούτσος (Πίτου 64'), Μπρίτο (Παπαδόπουλος 74'), Φάμπιο, Ουμπίδες, Καραμάνος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK