Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-0 (VIDEOS)

Ο ΠΑΟΚ δεν... πήγε ποτέ στην Τρίπολη και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια (3-0) από τον εντυπωσιακό Αστέρα. Φωνάζουν για δύο φάσεις οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι πάντων απογοήτευσαν με την εικόνα που παρουσίασαν.

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-0 (VIDEOS)

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Ο Αστέρας μόλις στο 3' έφτασε μία ανάσα από το γκολ, όταν ο Μάσα σέντραρε, ο Μπαράλες έπιασε εξ΄ επαφής την κεφαλιά, όμως, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Στο 6' ο Καλογερόπουλος σφύριξε πέναλτι κατά του Τζανδάρη, παρόλο που το μαρκάρισμα του νεαρού μέσου πάνω στον Ζησόπουλο φαίνεται να γίνεται εκτός περιοχής, αλλά στο 7' ο Ιτάνζ σταμάτησε την εκτέλεση του Μπαράλες.

Ο Γιαννιώτας, ωστόσο, στο 9' σε μία φάση που φαίνεται να κατεβάζει την μπάλα με το χέρι, με σουτ εντός περιοχής μετά από καθυστερημένη αντίδραση του Τζαβέλλα έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και στο 23', έπειτα από λάθος εκτίμηση του Σανκαρέ, ο Περέιρα έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από τα καρέ του Κοσίσκι, όμως, το σουτ που επιχείρησε έφυγε για λίγο έξω, ενώ στο 27' κόπηκε λανθασμένα όπως αποδείχτηκε από το ριπλέι ο Μπαράλες που έφευγε μόνος απέναντι από τον Ιτάνζ.

Στο 28' ο Αθανασιάδης επωφελήθηκε από νέο λάθος του Σανκαρέ, σούταρε από το ύψος της περιοχής όμως, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Ο ΠΑΟΚ στο 30' πλήρωσε ακόμη μία αδράνεια της αμυνάς του. Ο Ρόλε εκτέλεσε φάουλ στα καρέ του Δικεφάλου επικράτησε σύγχυση η μπάλα στρώθηκε στον Σανκαρέ, ο οποίος εξ΄ επαφής σημείωσε το 2-0.

Ακολούθησε ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ του Γκολάσα στο 31', μετά από άστοχη έξοδο του Κοσίσκι, που έφυγε μόλις άουτ και στο 34' η άμυνα του ΠΑΟΚ πελαγοδρόμησε για ακόμη μία φορά, ο Σανκαρέ πλάσαρε, όμως, ο Αθανασιάδης πρόλαβε την μπάλα πάνω στην γραμμή. Στο 44' ο Μάσα σούταρε στην κίνηση, αλλά ο Ιτάνζ απέκρουσε ενστικτωδώς και στο 45' ο Γιαννιώτας εκμεταλλεύτηκε λάθος του Ρατς, προχώρησε και πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 3-0.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον ΠΑΟΚ να είναι πιο επιθετικός, αλλά χωρίς να δημιουργεί επικίνδυνες φάσεις μπροστά στην εστία του Κοσίσκι. Στο 55' ο Μακ μπήκε με ωραία ενέργεια στην περιοχή του Αστέρα, όμως, ο Κοσίσκι τον πρόλαβε λίγο πριν σεντράρει. Στο 67' ο Σαλπιγγίδης σέντραρε, όμως, ο Σανκαρέ έβαλε τελευταία στιγμή την προβολή και έδιωξε τον κίνδυνο.

Στο 73' ο Λούι πλάσαρε στην αντεπίθεση, αλλά ο Βίτορ έδιωξε πάνω στην γραμμή, ενώ στα επόμενα λεπτά μέχρι το τέλος η άμυνα του Αστέρα, απλώς καθάριζε εύκολα τις ψηλές μπαλιές των παικτών του ΠΑΟΚ. Δευτερόλεπτα πριν την λήξη, μάλιστα, ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Μάσα.

MVP:

Ο Γιαννιώτας ήταν ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου. Ταχύτατος, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο των λάθη της άμυνας του ΠΑΟΚ, πετυχαίνοντας το πρώτο και το τρίτο γκολ του Αστέρα. Ηταν μόνιμος πονοκέφαλος για τα μετόπισθεν του Δικεφάλου.

Αδύναμος κρίκος:

Παιδική χαρά η άμυνα του ΠΑΟΚ, ειδικά, στο πρώτο ημίχρονο. Πιο συγκεκριμένα, ο Τζαβέλλας είχε κάκιστη αντίδραση στο πρώτο γκολ του Αστέρα, ενώ στο τρίτο τέρμα των γηπεδούχων, μετά το λάθος του Ρατς, καθυστερεί να καλύψει τον συμπαίκτη του.

Σχόλιο:

Ο ΠΑΟΚ έχασε την φρεσκάδα που έβγαζε στο ξεκίνημα της σεζόν, με αποτέλεσμα, πλέον, να γίνεται εύκολη λεία για τις ποιοτικές ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Εάν ο Δικέφαλος δεν ξαναβρεί γρήγορα τα στοιχεία που τον διέκριναν ως ομάδα μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, τότε πολύ σύντομα θα βρεθεί προ κι άλλων δυσάρεστων εκπλήξεων.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίσκι, Τσοκάνης, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Λούι, Ζησόπουλος, Μουνάφο (89' Τιε Μπι), Μάσα, Ρόλε (65' Κουρμπέλης), Γιαννιώτας (80' Παντελιάδης), Μπαράλες

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Σκόνδρας (59' Παπαδόπουλος), Βίτορ, Τζαβέλλας, Ρατς, Μαντούρο, Τζανδάρης (69' Κίτσιου), Γκολάσα (40' Μακ), Σαλπιγγίδης, Περέιρα, Αθανασιάδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK