Αστον Βίλα: Χάνει τη σεζόν ο Λάουρσεν

Αστον Βίλα: Χάνει τη σεζόν ο Λάουρσεν
Ατυχος στάθηκε ο Μάρτιν Λάουρσεν της Αστον Βίλα. Ο Δανος αμυντικός εγχειρίστηκε στο προβληματικό του γόνατο στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να είναι αναγκασμένος να μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής αντιμετώπιζε από πέρυσι το πρόβλημα και αγωνίστηκε μόλις σε 13 παιχνίδια της Premiership. Η επιστροφή του τον Μάρτιο δεν συνοδεύθηκε από ανάκαμψη, ενώ φέτος συμμετείχε μόνο στον αγώνα της πρεμιέρας με την Μπόλτον.

Ο 28χρονος Λάουρσεν θα απουσιάσει από την άμυνα των "χωριατών", με τον Ντέιβιντ Ο’ Λίρι, πάντως, να έχει προνοήσει και να έχει αποκτήσει από την Αϊντχόφεν τον Βίλφρεντ Μπούμα. "Είναι ένα πλήγμα, αλλά είχα προετοιμαστεί. Τον παρακολουθούσα στην προετοιμασία και δεν ήταν 100% έτοιμος", δήλωσε ο τεχνικός των Αγγλων.

Κατά συνέπεια, ο πρώην άσος της Μίλαν θα απουσιάσει από τα δύο τελευταία παιχνίδια της πατρίδας του για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Γερμανίας, ανάμεσα σε αυτά η αναμέτρηση με την Ελλάδα στην Κοπεγχάγη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK