Άστον Βίλα: Ετοιμάζει "βόμβα" για την επίθεσή της

Ο ορέξατος Ουνάι Έμερι σχεδιάζει να φέρει τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην Άστον Βίλα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Aston Villa's manager Unai Emery gestures during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Wolverhampton Wanderers at Villa Park stadium in Birmingham, England Wednesday, Jan. 4, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Ουνάι Έμερι AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η διοίκηση της Άστον Βίλα είναι απ' αυτές στην Αγγλία που ό,τι αντέχει θα κάνει το παν για να το πάρει. Και με τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο οι διοικούντες το κλαμπ φαίνεται πως έχουν όλη την καλή διάθεση για να ικανοποιήσουν τα θέλω του. Ειδικά το καλοκαίρι ο Ισπανός φαίνεται πως θέλει να βάλει τη δική του σφραγίδα στη δημιουργία της ομάδας.

Το κλαμπ κάνει μεγάλα πλάνα και σύμφωνα με το Athletic ένας εκ των βασικών μεταγραφικών στόχων αφορά την επίθεση κι είναι ένα δυνατό όνομα της Premier League. Πρόκειται για τον παίκτη της Τσέλσι και πρώην της Άρσεναλ, Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνκ.

Ο Έμερι έχει λοκάρει πάνω στη συγκεκριμένη περίπτωση, ενώ καλοβλέπει ως εναλλακτική αυτή του Μούσα Ντεμπελέ της Λυών. Επίσης, το δημοσίευμα σημειώνει ότι η Βίλα ψάχτηκε να πάρει από την Μπαρτσελόνα τον Ντεπάι προτού ο Ολλανδός μετακομίσει στην Μαδρίτη για λογαριασμό της Ατλέτικο.

Διαβάστε περισσότερα

Τα κορυφαία μεταγραφικά rumours της ημέρας

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα δεν πήρε τη θέση του προπονητή του Μεξικού για απίστευτο λόγο

Ο κορυφαίος Λούκα Μόντριτς αγόρασε 50 πανάκριβα ρολόγια σε όλους σε Ρεάλ/Κροατία

News 24/7

24MEDIA NETWORK