Αστον Βίλα: Μέτωπο με τους οπαδούς άνοιξε ο Ο' Λίρι

Αστον Βίλα: Μέτωπο με τους οπαδούς άνοιξε ο Ο' Λίρι
Εκνευρισμένος με τους φίλους της Αστον Βίλα, οι οποίοι ακολούθησαν την ομάδα στον εκτός έδρας αγώνας με την Γουίκομ για το Λιγκ Καπ, είναι ο Ντέιβιντ Ο' Λίρι. Ο Ιρλανδός ενοχλήθηκε από τις αποδοκιμασίες των οπαδών των "χωριατών" οι οποίοι"γιούχαραν" την ομάδα στο ημίχρονο, όταν και έχανε με 1-3, παρά το γεγονός ότι στην επανάληψη η Βίλα σκόρπισε την ομάδα του Τζον Γκόρμαν με...8-3.

"Είναι μία μερίδα οπαδών που σε αντιμετωπίζουν πολύ άσχημα και είναι έτοιμοι να σε αποδοκιμάσουν σε κάθε ευκαιρία. Είναι σίγουρο ότι τέτοιοι φίλαθλοι, μόνο ζημία μπορούν να κάνουν σε μια ομάδα. Την μια στιγμή θέλουν να φύγεις απ' τον σύλλογο και την άλλη να ανανεώσεις το συμβόλαιό σου για πολλά χρόνια", ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού του συλλόγου.

Aναφερόμενος στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ανέφερε: " Ξεκινήσαμε άσχημα τον αγώνα και δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να πετύχουν εύκολα τέρματα. Για το δεύτερο μέρος μπορώ να πω ότι είμαι πολύ περήφανος, αφού είχαμε αρκετές ευκαιρίες και πιστεύω ότι τελικά είμαστε άξιοι νικητές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK