Ασυγκράτητοι οι Καταριανοί θέλουν κι άλλη μεγάλη διοργάνωση

Τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2036 θέλει να αναλάβει το Κατάρ μετά την επιτυχημένη, κατά τους διοργανωτές, διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

With the city skyline in the background, people pose for a photograph at the corniche in Doha, Qatar, Thursday, Nov. 17, 2022. Final preparations are being made for the soccer World Cup which starts on Nov. 20 when Qatar face Ecuador. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ντόχα, Κατάρ AP

Παρά τις διαμάχες και τα αρκετά αρνητικά σχόλια που έχει λάβει από πολλούς μέχρι στιγμής, το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Κατάρ, οι υπεύθυνοι θεωρούν ότι μπορούν να θέσουν σοβαρή υποψηφιότητα και για άλλη μεγάλη διοργάνωση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής SUN, οι διοργανωτές θα θέσουν υποψηφιότητα για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων 2036.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, οι υπεύθυνοι θεωρούν πως τα έχουν πάει εξαιρετικά μέχρι στιγμής σε θέματα οργάνωσης σε όλα τα επίπεδα παρά τις ουκ ολίγες απαγορεύσεις που έχουν βάλει στο κοινό.

Πάντως, δεν έχει γίνει ακόμα επίσημη επαφή με την Ολυμπιακή Επιτροπή ενώ εμπόδιο και σε αυτή την περίπτωση είναι το γεγονός πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες διεξάγονται παραδοσιακά το καλοκαίρι.

Διαβάστε Περισσότερα

Ισπανία, τα φαβορί για να πάρουν τη θέση του Λουίς Ενρίκε

Fitness και μπάλα, τι δεν τρώει ο Γκορέτσκα και είναι κομμάτια

Μέσι: Persona non grata, μερίδα πολιτικών θέλει να του απαγορεύσει την είσοδο στο Μεξικό

News 24/7

24MEDIA NETWORK