Ασύλληπτη πρόταση Παναθηναϊκού σε Χουλτ!

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε εντυπωσιακή πρόταση ανανέωσης προς τον Σουηδό μπακ, με μεγάλη αύξηση αποδοχών. Τα δύο ραντεβού των τελευταίων 48 ωρών, η διευθέτηση της οφειλής των 40.000 ευρώ, η πίεση προς το "τριφύλλι" και μέσω της Κόνιασπορ και η απάντηση του Νταλίν μέσα στη μέρα. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
hult ben EUROKINISSI SPORTS

Το θέμα της παραμονής του Νίκλας Χουλτ μπαίνει πλέον σε άλλη… διάσταση, με τους «πράσινους» να βρίσκονται σε ανοικτή διαπραγμάτευση με την πλευρά του Σουηδού μπακ, τόσο για τη διευθέτηση της μικρής οφειλής που υπάρχει ακόμη προς τον ίδιο, όσο και για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας τους κατά ένα χρόνο (ήτοι από το 2019 στο 2020) με πολύ σημαντική αύξηση των απολαβών του!

Εδώ κι αρκετές ημέρες ο μάνατζερ του 27χρονου μπακ, Μάρτιν Νταλίν, με «όχημα» την προσφυγή που έχει καταθέσει η πλευρά του παίκτη απ’ τις αρχές του μήνα και παραμένει ακόμη «ανοικτή» (εκδικάζεται τη Δευτέρα 24/7), δεδομένου ότι υπάρχει ένα υπόλοιπο οφειλής 40.000 ευρώ για τη δόση Μαΐου, πιέζει τον Παναθηναϊκό για νέο συμβόλαιο με απολαβές που όπως τόνισε ο Σουηδός μάνατζερ « …ανταποκρίνονται στην αξία και την προσφορά του στην ομάδα».

Την ίδια ώρα δε, «χρησιμοποιεί» σε όλη αυτή τη διαδικασία (και) το δεδομένο ενδιαφέρον της τουρκικής Κόνιασπορ, η οποία είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον Χουλτ (κι αντίστοιχα μεγάλη προμήθεια στον ατζέντη του).

Από τον Παναθηναϊκό «ζύγισαν» τα δεδομένα και με άξονα τη μεγάλη επιθυμία του Μαρίνου Ουζουνίδη για να παραμείνει ο παίκτης στο «πράσινο» ρόστερ (τον θεωρεί κομβικό ποδοσφαιριστή), προχώρησαν σε μία σειρά από ενέργειες το τελευταίο 48ωρο που κατέληξαν σε μία… ασύλληπτη για τα δεδομένα της εποχής πρόταση προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

ΤΟΣΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν ραντεβού στην ΠΑΕ με τον δικηγόρο του Χουλτ το μεσημέρι της Τετάρτης (19/7), προκειμένου να προχωρήσουν το θέμα της καταβολής της οφειλής προς τον παίκτη και να «τελειώσει» το ζήτημα της προσφυγής του. Τα χρήματα που οφείλονται στον Σουηδό (40.000 ευρώ) δεν είχαν μπει μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (20/7), ωστόσο κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει εντός της Παρασκευής (21/7) κι εφόσον αυτό γίνει τότε ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή θα αποσύρει την προσφυγή κι αυτή δεν θα φτάσει ως την εκδίκασή της. Αυτή είναι η πρώτη ενέργεια από πλευράς Παναθηναϊκού.

Η δεύτερη πολύ σημαντική κίνηση απ’ τους «πράσινους» έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης, όπου σε νέα συνάντηση με τον δικηγόρο του Χουλτ (με τον Νταλίν να βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή), ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επισήμως πρόταση ανανέωσης προς τον Σουηδό, με εντυπωσιακή αύξηση των απολαβών του.

Με βάση τα όσα διαρρέονται από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, η αύξηση θα είναι κλιμακωτά αυξανόμενη και στο σύνολό της για την επόμενη τριετία (έως το καλοκαίρι του 2020) μπορεί να αγγίξει τις 650.000 ευρώ σε καθαρές απολαβές. Από τις 350.000 ευρώ που είναι τα χρήματα που λαμβάνει από το τρέχων συμβόλαιό του ο Χουλτ, εφόσον κάνει αποδεκτή την πρόταση του Παναθηναϊκού, θα ανέβει αυτομάτως στις 550.000 ευρώ για κάθε ένα χρόνο έως το 2019, ενώ το τρίτο έτος θα φτάνει τις 600.000 ευρώ! Ένα εντυπωσιακό αν μη τι άλλο συμβόλαιο, δείγμα του πόσο πολύ θέλουν οι «πράσινοι» και ο Ουζουνίδης να μείνει ο Σουηδός μπακ στην ομάδα, απομακρύνοντας απ’ το μυαλό του τις όποιες σκέψεις μεταγραφής στην Κόνιασπορ.

Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει ακόμη μία τηλεφωνική επικοινωνία του Νταλίν με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», όπου (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) θα μεταφέρει την απάντηση της πλευράς του παίκτη στην πρόταση των «πράσινων». Οι ενδείξεις που υπάρχουν μέχρι στιγμής είναι πολύ ενθαρρυντικές και με βάσει τα όσα μεταφέρονται (μέχρι στιγμής) απ’ την πλευρά του παίκτη, το πιο πιθανό είναι πως η πρόταση του Παναθηναϊκού θα γίνει αποδεκτή απ’ τον Σουηδό μπακ.

Σε αντίθετη περίπτωση (εάν δηλαδή ο παίκτης αρνηθεί την πρόταση της ομάδας, διότι σε μία διαπραγμάτευση όλα τα ενδεχόμενα είναι πάντα ανοικτά), ο Παναθηναϊκός -εφόσον τακτοποιήσει την οφειλή του προς τον παίκτη, απομακρύνοντας τον κίνδυνο της προσφυγής- είναι πιθανό να συζητήσει με την πλευρά του παίκτη την προοπτική πώλησής του στην τουρκική ομάδα. Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν εντός της ημέρας, με την απάντηση που θα δώσει ο μάνατζερ του Χουλτ στην επίσημη πρόταση ανανέωσης του Παναθηναϊκού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK