Ασύλληπτος διασυρμός για την Ακρόπολις με 0-28 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Η πρεμιέρα της Ακρόπολις στο πρωτάθλημα της 4ης κατηγορίας έφερε μια από τις χειρότερες ήττες στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αφού η σουηδική ομάδα ηττήθηκε με 28-0 από την Στόκσουντ.

Ασύλληπτος διασυρμός για την Ακρόπολις με 0-28 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος
TWITTER

Πριν από δύο χρόνια, η Ακρόπολις (με τον Γιάννη Χριστόπουλο στον πάγκο) τερμάτισε στην 5η θέση της Β' κατηγορίας στη Σουηδία, καταγράφοντας την σπουδαιότερη σεζόν της ιστορίας της. Η συνέχεια δεν ήταν εξίσου ευοίωνη για τον σύλλογο όμως, αφού τα πολλά οικονομικά προβλήματα τον οδήγησαν στη Δ' Κατηγορία της χώρας.

Κι όμως, αυτό δεν είναι το χειρότερο νέο που θα διαβάσετε! Βλέπετε, το Σάββατο 2 Απριλίου, η Ακρόπολις που ιδρύθηκε από Έλληνες στη Σουηδία αλλά πλέον έχει αλλάξει χέρια έκανε ποδαρικό στο πρωτάθλημα της Δ' Κατηγορίας, γνωρίζοντας μια από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία του ποδοσφαίρου, εντός έδρας με 28-0 από την Στόκσουντ.

Μέχρι πριν από δύο μέρες, η Ακρόπολις δεν είχε καν παίκτες και προπονητή (!), καταφέρνοντας την τελευταία στιγμή να σχηματίσει ενδεκάδα. Το αποτέλεσμα βέβαια ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευτικό και οδυνηρό για έναν σύλλογο, που λύγισε από τα οικονομικά προβλήματα και την αδυναμία του να ανταπεξέλθει στις καθημερινές υποχρεώσεις του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK