Ασύλληπτος πόλεμος με φωτοβολίδες εν πλω μεταξύ οπαδών της Μίλαν και της Βενέτσια

Η κόντρα της Βενέτσια με την Μίλαν δεν περιορίστηκε μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, με οπαδούς των δύο ομάδων να μπλέκουν σε μία απίστευτη μάχη στη... θάλασσα, ανταλλάσσοντας φωτοβολίδες μέσα από δύο σκάφη όπου βρίσκονταν.

Ασύλληπτος πόλεμος με φωτοβολίδες εν πλω μεταξύ οπαδών της Μίλαν και της Βενέτσια

Τελικά η τρέλα δεν πάει μόνο στα βουνά αλλά και στη θάλασσα. Τρανή απόδειξη το video που φιγουράρει εδώ και λίγες ώρες στα social media και δείχνει μία μάχη μεταξύ οπαδών και η οποία δεν έλαβε χώρα εντός γηπέδου ή έξω από αυτό αλλά κάπου πολύ μακριά και συγκεκριμένα εν πλω.

Πρωταγωνιστές ήταν κάποιοι οπαδοί της Μίλαν και ομόλογοί τους της Βενέτσια, με την κάθε μία πλευρά να επιθυμεί να δείξει τα "ευγενή" αισθήματά της προς την άλλη μέσω ρίψης φωτοβολίδων, την ώρα που όλοι τους βρίσκονταν πάνω σε δύο σκάφη σε ποτάμι της Βενετίας.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στην έδρα της Βενέτσια το απόγευμα της Κυριακής για την 21η αγωνιστική της Serie A, σε ένα ματς που οι ροσονέρι πήραν τη νίκη με 3-0 και έμειναν στο -1 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Ίντερ.

24MEDIA NETWORK