Αταλάντα: Ο "νέος Χάλαντ" είναι από τη Δανία και κάνει τα 100μ. κάτω από 11 δευτ.

Τις εντυπώσεις έχει κερδίσει ο νεαρός επιθετικός της Αταλάντα, Ράσμους Χέιλουντ, τον οποίο μάλιστα πολλοί παρομοιάζουν και με τον Έρλινγκ Χάλαντ.

Inter Milan's Stefan de Vrij, right, challenges for the ball with Atalanta's Rasmus Hojlund during the Italian Cup round of 8 soccer match between Inter Milan and Atalanta at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Tuesday, Jan. 31, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
o Ράσμους Χόιλουντ AP

Μία έξυπνη "βόμβα" φέρεται πως έκανε η Αταλάντα το περασμένο καλοκαίρι καθώς υπέγραψε αντί 17.000.000 ευρώ από την Στουρμ Γκρατς τον Δανό επιθετικό, Ράσμους Χέιλουντ.

Ο Χέιλουντ, παρά τις αρχικές αμφιβολίες των ανθρώπων της ιταλικής ομάδας, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του καθώς σε 28 συμμετοχές έχει σημειώσει 12 γκολ και έχει μοιράσει 5 ασίστ.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που τον συγκρίνουν και με τον σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάλαντ καθώς πολλά από τα χαρακτηριστικά τους μοιάζουν.

Αυτό είχε αναφέρει τουλάχιστον σε δηλώσεις του και ο προπονητής της Αταλάντα, Πιέρο Γκασπερίνι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τα στοιχεία του μοιάζουν εξαιρετικά, ειδικά στην επιτάχυνση και πως τα περιθώρια βελτίωσης του είναι μεγάλα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον προπονητή του. ο Δανός επιθετικός είναι ακόμα πιο γρήγορος από τον Χάλαντ αφού κάνει τα 100 μέτρα σε λιγότερο από 11 δευτερόλεπτα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου ο Πικέ ομολογεί πως είναι η μαριονέτα της Κλάρα

Βαλένθια: Ο νέος προπονητής θα σε κάνει να θυμηθείς μυθικές εποχές Μίστα, Αϊμάρ, Κανιθάρες κτλ.

Λουκάκου: Έγινε viral, όχι για κάποιο γκολ αλλά επειδή στόλισε τον Μπαρέλα με πολλά "μπιπ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK