Αθανασιάδης: "Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση"

Με δηλώσεις του στη Nova, ο Στέφανος Αθανασιάδης παραδέχτηκε πως ο ΠΑΟΚ στο εξής πρέπει να αλλάξει εικόνα και να "ανέβει" αγωνιστικά.

Αθανασιάδης: "Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση"
INTIME SPORTS

"Mακάρι να μην ξανάρθει αυτό το βράδυ. Εμείς φταίμε γι' αυτή την εικόνα κι εμείς πρέπει να την αλλάξουμε. Σίγουρα υπάρχει κούραση, όμως υπήρχε η διακοπή και ξεκουραστήκαμε πέντε μέρες. Δεν μπορώ να δώσω κάποια εξήγηση. Εμείς είμαστε οι υπεύθυνοι για ότι συμβαίνει", είπε αρχικά ο επιθετικός του "δικεφάλου".

Ερωτηθείς τι πρέπει να κάνει στο εξής ο ΠΑΟΚ, ο Στέφανος Αθανασιάδης απάντησε: "Θα κάτσουμε να μιλήσουμε μεταξύ μας. Δεν θα ζητήσουμε βοήθεια από κανέναν. Δεν είναι μόνο το σημερινό. Είναι και άλλα. Θα βρούμε την λύση και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως στην αρχή του πρωταθλήματος".

Αναφερόμενος, τέλος, στο ματς με την Καλλονή επεσήμανε: "Θα ξεχάσουμε το παιχνίδι και από αύριο πρέπει να μιλήσουμε να δούμε τι έγινε και να παρουσιαστούμε στο επόμενο εκτός έδρας όπως πρέπει για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Την Κυριακή στην εκπομπή SuperBALL ρεπορτάζ και σχόλιο για το ματς του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και συνέντευξη του MVP Γιάννη Γιαννιώτα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK