Αθεόφοβος Χιμένες, "κλέβει τη δουλειά" του Καβάνι!

Άλλος έχει τη φήμη του γκολτζή στην εθνική Ουρουγουάης και άλλος ήταν εκείνος που "καθάρισε" στο φινάλε την Αίγυπτο. Μαθήματα... σκοραρίσματος στον Καβάνι από τον Χιμένες (VIDEO).

Uruguay's Jose Gimenez, right, celebrates after scoring his side's opening goal during the group A match between Egypt and Uruguay at the 2018 soccer World Cup in the Yekaterinburg Arena in Yekaterinburg, Russia, Friday, June 15, 2018. (AP Photo/Mark Baker)
Uruguay's Jose Gimenez, right, celebrates after scoring his side's opening goal during the group A match between Egypt and Uruguay at the 2018 soccer World Cup in the Yekaterinburg Arena in Yekaterinburg, Russia, Friday, June 15, 2018. (AP Photo/Mark Baker) AP PHOTO/MARK BAKER

Όλα έδειχναν πως η πρώτη ισοπαλία στο Μουντιάλ 2018 θα ερχόταν πολύ νωρίς, από το δεύτερο κιόλας ματς της διοργανωσης. Μέχρι το 80' άλλωστε το Ουρουγουάη-Αίγυπτος είχε ελάχιστες φάσεις και έμοιαζε μαρτύριο για όσους το παρακολουθούσαν από την αρχή (κακό θέαμα) ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν ο Έντινσον Καβάνι που "ξενέρωσε" τους πιστούς οπαδούς του.

Πρώτα στο 83' έπιασε εκπληκτικό γυριστό σουτ που αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Ελ Σενάουι (τρομερή εκτίναξη στην αριστερή του γωνία) ενώ στο 88' νίκησε τον Αιγύπτιο κίπερ αλλά από την εκτέλεση φάουλ του η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

Και κάπου εκεί εμφανίστηκε ως από μηχανής Θεός ο σέντερ μπακ για να δείξει στον φορ την τέχνη του... γκολ. Αναφερόμαστε στον Χιμένες που με εκπληκτική κεφαλιά μετά από φάουλ από τα δεξιά έστειλε τη μπάλα να "καρφωθεί" στα δίχτυα, με το γκολ μάλιστα αυτό να χαρίζει το τρίποντο στην "Σελέστε".

Ποιος ξέρει, ίσως εμπνεύσει τον "Μatador" να είναι πιο αποτελεσματικός στο επόμενο ματς της ομάδας του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK