Αθώος ο Αστέρας μένει στην Super League

Αθώο έκρινε η επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τον Αστέρα Τρίπολης, ανατρέποντας την πρωτόδικη απόφαση που υποβίβαζε την ομάδα της Αρκαδίας στην Football League. Αθώος και ο Γιώργος Μποροβήλος όπως ακόμη και οι ΟΦΗ και Θρασύβουλος.

Αθώος ο Αστέρας μένει στην Super League
asterastripolis.jpg INTIME SPORTS

Η πρωτόδικη απόφαση που ήθελε τον Αστέρα Τρίπολης να υποβιβάζεται στην αμέσως επόμενη κατηγορία, "έπεσε" στην επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και εν προκειμένω η ομάδα της Αρκαδίας θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Super League.

Αθώος και ο Γιώργος Μποροβήλος καθώς δεν υπήρχε κανένα στοιχείο το οποίο να αποδείκνυε τις πράξεις για τις οποίες τιμωρήθηκε.

Από εκεί και πέρα αθώος παραμένει ο ΟΦΗ, μετά την αυτεπάγγελτη έφεση που είχε ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος, κατά της πρωτόδικης απόφασης που είχε κρίνει ούτως ή άλλως αθώα την ομάδα του Ηρακλείου. Αθώος και ο Θρασύβουλος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις, αναφορικά με τις υποθέσεις των ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και Γεώργιος Μποροβήλος, ΠΑΕ ΟΦΗ, Νικόλαου Μαχλά και Ηρακλή Νύχταρη, ΠΑΕ Θρασύβουλος, Ιωάννη Ρόδη και τους διαιτητές Αλέξανδρο Δημητρόπουλο, Δημήτριο Βέρρη και Παναγιώτα Κουτσουμπού.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Με την υπ΄ αριθμόν 204/10-10-2011 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και του προέδρου αυτής Γεώργιου Μποροβήλου κατά της υπ΄αριθμόν 216/30-9-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League. Εξαφανίζει την προσβαλλομένη πρωτοβάθμια απόφαση. Διακρατεί και δικάζει επί της ουσίας την υπόθεση. Απαλλάσσει τους εκκαλούντες από τις αποδοθείσες σ΄ αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΕ ΟΦΗ

Με την υπ΄ αριθμόν 205/10-10-2011 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κ. Ανδρέα Φάκου κατά της υπ΄ αριθμόν 214/30-9-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, της ΠΑΕ ΟΦΗ του προέδρου της Νικόλαου Μαχλά και του Ηρακλή Νύχταρη.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Με την υπ΄ αριθμόν 206/10-10-2011 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει στην ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κ. Εμμανουήλ Αντωνακάκη κατά της υπ΄ αριθμόν 302/29-9-2011 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Β΄-Γ΄ Εθνικής, της ΠΑΕ Θρασύβουλος και του προέδρου αυτής Ιωάννη Ρόδη.

Δέχεται κατ΄ ουσία την έφεση ως προς τους διαιτητές Αλέξανδρο Δημητρόπουλο, Δημήτριο Βέρρη και Παναγιώτα Κουτσουμπού. Εξαφανίζει ως προς τους εν λόγω εφεσίβλητους την πρωτοβάθμια απόφαση και παραπέμπει κατά τούτο την υπόθεση στην Αρμόδια Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK