Αθώος ο Μπέος για την απόπειρα εκβίασης σε Δαλούκα

Σε πρώτο βαθμό είχε κριθεί ένοχος και του είχε επιβληθεί δύο χρόνια φυλάκισης, με ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την έφεση.

Αθώος ο Μπέος για την απόπειρα εκβίασης σε Δαλούκα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένοχος ημίχρονο – αθώος τελικό (!) ο Αχιλλέας Μπέος για την απόπειρα εκβίασης του πρώην διεθνή διαιτητή Γιώργου Δαλούκα πριν από το παιχνίδι Άρη – Παναθηναϊκού, τον Σεπτέμβριο του 2010.

Ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου με ομόφωνη απόφαση από το Γ' Τριμελές Εφετείο κρίθηκε αθώος αν και στις 20 Οκτωβρίου 2015 το Γ' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών τον είχε κρίνει ένοχο και τον είχε καταδικάσει σε δύο χρόνια φυλάκιση με ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την εκδίκαση της έφεσης, ποινή εξαγοράσιμη με 10 ευρώ την ημέρα.

" Δεν θυμάμαι συγκεκριμένα τι μου είπε. Είναι καιρός τώρα. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: «Πρόσεξε πώς θα παίξεις, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν επηρεάστηκα, ούτε αισθάνθηκα ότι εκβιάστηκα.

Αν αισθανόμουν κάτι τέτοιο, θα είχα την ευθιξία να παραιτηθώ. Παραιτήθηκα μετά τον χαμό που έγινε μετά το ματς. Μου ζητάτε να θυμηθώ τι ειπώθηκε πέντε χρόνια πριν, ενώ από τότε έχουν γίνει χίλια δύο πράγματα" είχε καταθέσει ο Γιώργος Δαλούκας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK