Αθωώθηκε ο Μέσι από την FIFA

Τι κι αν του επιβλήθηκαν πρόστιμο 8.000 λιρών και 4 αγωνιστικές τιμωρία; Ο Λιονέλ Μέσι αθωώθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της FIFA και θα ενισχύσει την Αργεντινή στο δρόμο για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Argentinas Lionel Messi  leaves the pitch after a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match between Argentina and Chile at the Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday March 23, 2017. Argentina won the match 1-0. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Argentinas Lionel Messi leaves the pitch after a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match between Argentina and Chile at the Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Thursday March 23, 2017. Argentina won the match 1-0. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP

Ο "Λίο" είναι πλέον ελεύθερος να ξαναπαίξει με τα χρώματα της εθνικής Αργεντινής, στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018.

Ο 29χρονος άσος της Μπαρτσελόνα είχε τιμωρηθεί με 4 αγωνιστικές και του είχε επιβληθεί 8.000 λίρες πρόστιμο, έχοντας βρίσει τον διαιτητή του αγώνα με τη Χιλή στις 23 Μαρτίου. Δεν έπαιξε γι' αυτό το λόγο στην ήττα από τη Βολιβία με 2-0, αλλά όπως φαίνεται θα γυρίσει κανονικά στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια με Ουρουγουάη, Βενεζουέλα και Περού.

Στην είδηση της τιμωρίας, ο σταρ των "μπλαουγκράνα" είχε δηλώσει πως δεν έβρισε τον επόπτη, αλλά τα λόγια του πήγαιναν στον... αέρα, επιχείρημα που όπως φαίνεται έπιασε τόπο με την πειθαρχική επιτροπή της UEFA να τον αθωώνει με κάθε επισημότητα.

Να τονιστεί πως η Αργεντινή αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πέμπτη θέση των προκριματικών και κινδυνεύει να μείνει εκτός από τις θέσεις που οδηγούν αυτόματα στους ομίλους του παγκόσμιου κυπέλλου.

Photo credits: AP Photo/Victor R. Caivano

News 24/7

24MEDIA NETWORK