Ατλέτικο: Ενδεκαδάτος παίκτης της θέλει να πάει Serie A, Γιούβε και Ρόμα τα φαβορί

Την αποχώρησή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης εξετάζει ο Αλβάρο Μοράτα για χάρη της SerieA. Πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στην Γιουβέντους. Τον "τσεκάρει" και η Ρόμα.

Atletico Madrid's head coach Diego Simeone waits for the start of the group B Champions League soccer match between Atletico Madrid and Bayer 04 Leverkusen at the Civitas Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Oct. 26, 2022. (AP Photo/Manu Fernaandez)
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν AP

Την αποχώρησή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να επιθυμεί ο Αλβάρο Μοράτα παρόλο που σε πρόσφατες δηλώσεις του είπε πως είναι χαρούμενος στην ομάδα αν και δεν αγωνίζεται όσο θέλει.

Σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα του Calciomercato ο ποδοσφαιριστής φέρεται να βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο επιστροφής στο ιταλικό πρωτάθλημα καθώς πιστεύει ότι ταιριάζει περισσότερο στο στυλ παιχνιδιού του.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, δύο είναι οι ομάδες που "βολιδοσκοπούν" την περίπτωσή του. Ο λόγος για την πρώην ομάδας του, Γιουβέντους και την Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Η "Γιούβε" αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα και αναμένεται να προχωρήσει σε ηχηρές πωλήσεις προκειμένου να "σώσει" την κατάσταση, οπότε θα ήταν θετική σε μία ενδεχόμενη αγορά του Μοράτα με λίγα χρήματα.

Όσον αφορά τη Ρόμα, βρίσκεται στην αναζήτηση επιθετικού, καθώς μόνο βέβαιο δεν είναι το μέλλον του Τάμι Έιμπραχαμ στην ομάδα ενώ και ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να έχει ζητήσει ηχηρές μεταγραφές προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα.

Θυμίζουμε, ότι το συμβόλαιο του Μοράτα με την Ατλέτικο λήγει το καλοκαίρι του 2024 ενώ δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη οψιόν αγοράς του την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Θέλει πίσω παλιό της "αστέρι"

Τούχελ: "Τρέλανε" την Μπάγερν με τις πρώτες του δηλώσεις

Πρώην θρύλος της προπονητικής "αρνείται" Πεπ και Κλοπ και θεωρεί πως άλλος είναι ο κορυφαίος

News 24/7

24MEDIA NETWORK