Ατλέτικο - Λεβερκούζεν: Το φινάλε που σίγουρα θα γίνει ταινία

Οι μεγάλες πλατφόρμες δεν υπάρχει περίπτωση να μην πέσουν πάνω στους εμπλεκόμενους για να φτιάξουν κάτι για το τέλος της μάχης Ατλέτικο - Λεβερκούζεν. Δείτε τα δραματικά τελευταία λεπτά.

Teams' players argue during the group B Champions League soccer match between Atletico Madrid and Bayer 04 Leverkusen at the Civitas Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Oct. 26, 2022. (AP Photo/Manu Fernaandez)
Στιγμές από το δράμα της Μαδρίτης AP PHOTO/MANU FERNAANDEZ

Το ματς Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπάγερ Λεβερκούζεν έληξε δύο φορές. Μία στην κανονική του διάρκεια και μία όταν ο Γιανίκ Καράσκο έχασε το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής σε νεκρό χρόνο μετά από χέρι στην περιοχή των Γερμανών.

Η Ατλέτικο δεν μπόρεσε να κάνει το 3-2, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League κι οι παίκτες πήραν έστω μια μικρή χαρά από την αποθέωση που γνώρισαν από τους φιλάθλους τους αρκετή ώρα μετά από τη λήξη του δραματικού αγώνα.

Ο επίλογος αυτής της αναμέτρησης που θα μείνει στην ιστορία, χωρίς να έχει περάσει κινηματογραφική επεξεργασία, αυτούσια μπορεί να γίνει ταινία. Κάθε δευτερόλεπτο είναι συναρακτική και μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα

Μεγαλειώδης στιγμή στη Μαδρίτη: Οι οπαδοί αποθεώνουν τους παίκτες της Ατλέτικο

Τα highlights του Γιάννη: Έτσι διέλυσε Ντουράντ και Νετς

News 24/7

24MEDIA NETWORK