Ατλέτικο Μαδρίτης: Η έκπτωση για να φύγει ο Ζοάο Φέλιξ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για τον Ζοάο Φέλιξ και η Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να έχει βγάλει τιμή για τον παίκτη.

FILE - Atletico Madrid's head coach Diego Simeone, right, talks to Joao Felix during the La Liga soccer match between Atletico Madrid and Real Sociedad at the Estadio Wanda Metropolitano in Madrid, on Oct. 24, 2021. (AP Photo/Manu Fernandez, File)
O Φέλιξ με τον προπονητή του Ντιέγκο Σιμεόνε AP PHOTO/MANU FERNANDEZ, FILE

Μοιάζει απίθανο να συνεχίσει ο Ζοάο Φέλιξ στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού ο ποδοσφαιριστής δεν έχει και τις καλύτερες των σχέσεων με τον προπονητή του Ντιέγκο Σιμεόνε. Επίσης, η ομάδα της Μαδρίτης χρειάζεται έσοδα και ο Πορτογάλος έχει βγει στη βιτρίνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα AS η Ατλέτικο έχει βγάλει και τιμή στον Ζοάο Φέλιξ. Εάν η Γιουνάιτεντ η οποία τον θέλει εδώ και καιρό αποφασίσει να κινηθεί τότε όπως γράφει το ισπανικό Μέσο θα χρειάσει να πληρωθούν στους Ισπανούς 100.000.000 ευρώ.

Το καλοκαίρι 2019 όταν η Ατλέτικο αγόρασε τον Ζοάο πλήρωσε στην Μπενφίκα 127.000.000 ευρώ. Κάτι βασικό, πάντως, στην υπόθεση Φέλιξ είναι πως μάνατζέρ του είναι ο Ζόρζε Μέντες, ο επί χρόνια εκπρόσωπος του Ρονάλντο που πρόσφατα έφυγε από την Γιουνάιτεντ κι όχι με τον καλύτερο τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Άνοιξε μπουτίκ στην Μαδρίτη μ' ένα τεράστιο μπάνερ/προβοκάτσια κατά της Ρεάλ

Ροζ Σκάνδαλο Σερβία: Ο Γιόβιτς απάντησε με μυθικό post στα ρεπορτάζ που ήθελαν τη σύζυγό του με τον Γκούντελι

Τσιμίκας: Πώς σας φαίνεται η μπλε Λαμποργκίνι του "Τσίμι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK