Ατλέτικο: Οι εμφανίσεις του Ντεπάι βάζουν σε σκέψεις τον παίκτη των 180 εκατ.

Πως είναι χαρούμενος που αγωνίζεται στην Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά θέλει να αγωνίζεται περισσότερο ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αλβάρο Μοράτα.

Atletico Madrid's head coach Diego Simeone walks after the group B Champions League soccer match between Atletico Madrid and Bayer 04 Leverkusen at the Civitas Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Oct. 26, 2022. (AP Photo/Manu Fernaandez)
ο Ντιέγκο Σιμεόνε AP PHOTO/MANU FERNAANDEZ

Πολύ καλό είναι το ξεκίνημα που έχει κάνει στην ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Μέμφις Ντεπάι, τον οποίο η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε απέκτησε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από την Μπαρτσελόνα αντί 3.000.000 ευρώ.

Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής έχει βάλει... δύσκολα στον Σιμεόνε καθώς έχει ξεκινήσει πολύ καλά την χρονιά παίρνοντας αρκετό από τον χρόνο συμμετοχής του μέχρι πρότινος βασικού επιθετικού της ομάδας, Αλβάρο Μοράτα.

Ο Ισπανός βρίσκεται στην Ατλέτικο Μαδρίτης από το καλοκαίρι του 2022 έχοντας πραγματοποιήσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 12 γκολ και 3 ασίστ στη συγκομιδή του.

Ο 30χρονος, για τον οποίο συνολικά έχουν δαπανηθεί πάνω από 180.000.000 ευρώ από ομάδες όλα αυτά τα χρόνια, δήλωσε πως είναι χαρούμενος στην ισπανική ομάδα αλλά θέλει να παίζει περισσότερο.

"...Θα μιλήσω με τον προπονητή και με τον σύλλογο. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Ατλέτικο αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Θέλω να παίζω περισσότερο αλλά ο Μέμφις έχει ξεκινήσει πολύ καλά..."

Θυμίζουμε, ότι ο Μοράτα έχει υπόγραψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ισπανική ομάδα μέχρι και το καλοκαίρι του 2024 ενώ στο ρόστερ από το καλοκαίρι θα ενταχθεί και ο Ζοάο Φέλιξ για τον οποίο η Τσέλσι βέβαια δεν είναι διατεθειμένη να δαπανήσει πάνω από 100.000.000 ευρώ.

Δείτε τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Μετά τον Φιρμίνο, φεύγει ελεύθερος και ποδοσφαιριστής που της κόστισε 38 εκατ.

Ντέλε Άλι: Ο προπονητής του πίστευε πως αγνοείται επειδή... βρέχει, τι έγινε τελικά

Ρονάλντο: Έκανε ιντριγκαδόρικη δήλωση για το επίπεδο του νέου του πρωταθλήματος

News 24/7

24MEDIA NETWORK