Ατλέτικο: Παραμονή για το μαύρο πρόβατο του Σιμεόνε επιθυμεί ο CEO της ομάδας

Την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα ο Ζοάο Φέλιξ εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ζιλ Μαρίν.

Atletico Madrid's head coach Diego Simeone walks after the group B Champions League soccer match between Atletico Madrid and Bayer 04 Leverkusen at the Civitas Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Oct. 26, 2022. (AP Photo/Manu Fernaandez)
ο Ντιέγκο Σιμεόνε AP PHOTO/MANU FERNAANDEZ

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του για το οποίο η Ατλέτικο Μαδρίτης δαπάνησε το 2019 το ποσό των 127.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Μπενφίκα είναι ο Ζοάο Φέλιξ.

Ο Πορτογάλος επιθετικός, μετά από μία τριετία στην ομάδα, δε διανύει και τις καλύτερες του ημέρες κυρίως εξαιτίας των σχέσεων του με τον προπονητή της ομάδας Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος τον έχει στη λίστα με τους παίκτες που δεν επιθυμεί στην ομάδα και φέρεται να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Για τον Φέλιξ μίλησε στο ισπανικό κανάλι TVE ο διευθύνων σύμβουλος της Ατλέτικο Ζιλ Μαρίν ο οποίος, σε αντίθεση με τον Σιμεόνε, επιθυμεί διακαώς την παραμονή του ποδοσφαιριστή στη Μαδρίτη.

"Το να τον υπογράψουμε ήταν το μεγαλύτερο στοίχημα στην ιστορία του συλλόγου. Πιστεύω πως είναι ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης αλλά εξαιτίας της σχέσης του με τον προπονητή θα ήταν λογικό να σκεφτούμε την επιλογή να φύγει αλλά εγώ προσωπικά επιθυμώ την παραμονή του στην ομάδα".

Θυμίζουμε ότι ενδιαφέρον για τον Φέλιξ φέρεται να έχουν δείξει οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν, με την Ατλέτικο να δείχνει διατεθειμένη να ρίξει και τις απαιτήσεις της, ενώ σύμφωνα με την MARCA ο παίκτης βρίσκεται στη λίστα και της Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι.

Διαβάστε Περισσότερα

Μαρόκο, ο Χακίμι έκανε τον πιγκουίνο για να πικάρει τον Ενρίκε επειδή δεν κάλεσε τον Ράμος στο Μουντιάλ 2022

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ελληνοαμερικάνος legend προσπαθεί να τον πείσει να πάει στο MLS

Η Ρεάλ κλείνει ταλέντο μόλις 16 ετών με 72.000.000 ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK