Ατλέτικο - Ρεάλ 0-0 (VIDEO)

Σ' ένα πολύ σκληρό, γεμάτο πάθος ματς, Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης άφησαν ορθάνοικτους λογαριασμούς για τη ρεβάνς του "Σαντιάγο Μπερναμπέου" μετά το μεταξύ τους 0-0 στο "Βιθέντε Καλδερόν".

Ατλέτικο - Ρεάλ 0-0 (VIDEO)

To live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Το ματς κύλησε σύμφωνα με τις επιθυμίες της Ατλέτικο. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό οι πρωταθλητές Ισπανίας παραχώρησαν την κατοχή της μπάλας στην αντίπαλό τους και αφού γλίτωσαν μία σχεδόν σίγουρη παραβίαση της εστίας τους στο 3ο λεπτό (ο Ομπλακ απέκρουσε το πλασέ του Μπέιλ) έκαναν αυτό που ξέρουν καλά: ανταρτοπόλεμο.

Η Ρεάλ είχε τις στιγμές της, όχι πολλές αλλά σημαντικές. Ο Χάμες και ο Μόντριτς βρήκαν ευκαιρίες για σουτ εκτός περιοχής υπό καλές προϋποθέσεις αλλά από τη στιγμή που δεν βρήκαν στόχο, η ομάδα τους άρχισε να κάνει δεύτερες και τρίτες σκέψεις για το παιχνίδι.

Οσο περνούσε η ώρα η Ατλέτικο γινόταν ολοένα και πιο συμπαγής εγκαταλείποντας κάθε σκέψη δημιουργίας. Η ευκαιρία με τον Γκριεζμάν στο πρώτο μέρος και άλλη μία με τον Αρντά στις αρχές του δευτέρου έφταναν ως επιθετική παρουσία για τους "ροχιμπλάνκος" οι οποίοι είχαν ως πρώτο στόχο να μην δεχτούν γκολ.

Μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Ατλέτικο πάτησε το γκάζι για να φτάσει στη νίκη. Ο Σιμεόνε χρησιμοποίησε τον Τόρες ενώ η ομάδα του κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο κόντρα σ' έναν κουρασμένο αντίπαλο. Δεν τα κατάφερε και μένει με το παράπονο ότι θα μπορούσε να πάρει σίγουρα ένα πέναλτι (σε τράβηγμα του Βαράν στο Μάντζουκιτς) αλλά και μία αποβολή (για χτύπημα του Καρβαχάλ στον Κροάτη).

ΜVP

Ο Γιαν Ομπλακ ήταν ο φύλακας-άγγελος της εστίας της Ατλέτικο, ειδικά στο πρώτο μέρος. Ειδικά μία απόκρουση στο σουτ του Χάμες με εξωτερικό φάλτσο πρέπει να είναι μία από τις δύσκολες της σεζόν. Η μπάλα πήρε "τρελή" πορεία ενώ ο τερματοφύλακας των "ροχιμπλάνκος" είχε μπροστά του δεκάδες σώματα.

Αδύναμος Κρίκος

Δεν τον ένιωσε η άμυνα της Ατλέτικο τον Καρίμ Μπενζεμά ο οποίος είχε μία σειρά λανθασμένων επιλογών με την μπάλα στα πόδια. Ο Αντσελότι τον αντικατέστησε για να χρησιμοποιήσει τον Ισκο.

Σχόλιο

Ο Σιμεόνε μπορεί και να πανηγυρίζει καθώς τον αντικειμενικό του σκοπό τον πέτυχε: δεν δέχθηκε γκολ. Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε ισοπαλία στη ρεβάνς η ομάδα του θα προκριθεί. Η Ρεάλ θα μπορούσε να σκοράρει στο πρώτο μέρος αλλά από τη στιγμή που δεν το έκανε, δεν βρήκε άλλους χώρους για δράση.

Οι συνθέσεις

Ατλέτικο: Όμπλακ, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Σικέιρα, Σουάρεθ, Γκάμπι, Αρντά, Κόκε (81' Τόρες), Γκριεζμάν (77' Ραούλ Γκαρθία), Μάντζουκιτς.

Ρεάλ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Κρόος, Μόντριτς, Χάμες, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (76' Ίσκο).

News 24/7

24MEDIA NETWORK