Ατλέτικο: Τα δεδομένα άλλαξαν, αυτές είναι οι απαιτήσεις της για Φέλιξ

Κοντά στα 90.000.000 ευρώ φέρεται πως αξιώνει η Ατλέτικο Μαδρίτης από την Τσέλσι για την πώληση του Ζοάο Φέλιξ σύμφωνα με το ATHLETIC.

Chelsea's Joao Felix leaves the pitch after receiving a red card during the English Premier League soccer match between Fulham and Chelsea at the Craven Cottage stadium in London Thursday, Jan. 12, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
Ο Ζοάο Φέλιξ με τη φανέλα της Τσέλσι AP

Τον Ζοάο Φέλιξ απέκτησε με τη μορφή δανεισμού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η Τσέλσι από την Ατλέτικο Μαδρίτης χωρίς να υπάρχει συγκεκριμενή οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή.

Ο παίκτης δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον προπονητή της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε και αποφασίστηκε από κοινού να αποχωρήσει τουλάχιστον μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παλαιότερα δημοσιεύματα ήθελαν τους Ισπανούς να μην είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό μικρότερο των 140.000.000 ευρώ καθώς για την απόκτηση του δαπανήθηκε το καλοκαίρι του 2019 το ποσό των 127.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα του ATHLETIC, που αναπαράγει και το GOAL, η Ατλέτικο αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα και θέλει να ξεφορτωθεί πάση θυσία το συμβόλαιο του Φέλιξ οπότε είναι διαταθειμένη να τον παραχωρήσει με ένα ποσό της τάξεως των 90.000.000 ευρώ.

Πάντως, δεν έχει αποσαφηνιστεί αν η Τσέλσι έχει τη δυνατότητα να καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ξόδεψε σχεδόν 360.000.000 ευρώ σε αγορές ποδοσφαιριστών και είναι δεδομένο πως θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα με το FFP.

Θυμίζουμε, ότι εξαιτίας των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ισπανική ομάδα, ο προπονητής της, Ντιέγκο Σιμεόνε δέχτηκε γενναία μείωση στις αποδοχές του.

Διαβάστε Περισσότερα

Τεν Χαχ: Είχε κάνει τρελή πρόβλεψη για Μαρσιάλ και Ράσφορντ το καλοκαίρι

Τότεναμ: Ο Μάρκο Σίλβα έδωσε έμμεση απάντηση σε όλα τα σενάρια

News 24/7

24MEDIA NETWORK