Ατμόσφαιρα αγώνα στην προπόνηση

Νέα ήθη και έθιμα φαίνεται πως φέρνει στον Ολυμπιακό ο Τροντ Σόλιντ. Μετά από επιθυμία του Νορβηγού τεχνικού, οι πόρτες του Ρέντη άνοιξαν και ο κόσμος παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση της ομάδας, από την οποία απουσίαζαν οι διεθνείς παίκτες.

Ατμόσφαιρα αγώνα στην προπόνηση

Νέα ήθη και έθιμα φαίνεται πως φέρνει στον Ολυμπιακό ο Τροντ Σόλιντ. Μετά από επιθυμία του Νορβηγού τεχνικού, οι πόρτες του Ρέντη άνοιξαν και ο κόσμος (περισσότεροι από 100 φίλαθλοι) παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση της ομάδας, από την οποία απουσίαζαν οι διεθνείς παίκτες.

Για την ημέρα και την ώρα, η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική με τους παίκτες να απολαμβάνουν την αποθέωση τόσο για τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όσο και για τη γενικότερη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την πλευρά του, ο κ.Σόλιντ μετά το τέλος του προγράμματος έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και μεταξύ άλλων τόνισε:

"Οι διεθνείς παίκτες της ομάδας είναι απασχολημένοι, ωστόσο, με τους παίκτες που είναι εδώ, θα κάνουμε δυνατές προπονήσεις και έχουμε 14 μέρες μπροστά μας για να δουλέψουμε. Μπορούμε να πάμε καλύτερα. Και θα πάμε καλύτερα. Προσπαθούμε μέρα με τη μέρα να βελτιωνόμαστε".

"Τα παιχνίδια μας με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ δείχνουν ένα καλό επίπεδο. Μου θυμίζουν τα ματς στο Βέλγιο με την Μπριζ κόντρα στην Άντερλεχτ και την Σταντάρ Λιέγης".

Τροντ Σόλιντ

Σε ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει τον τίτλο μετά τα τελευταία αποτελέσματα, ο Νορβηγός είπε: "Δεν το ξέρω αυτό. Εμείς συγκεντρωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Σίγουρα η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ ήταν σημαντική τόσο για τον βαθμολογικό όσο και για τον ψυχολογικό τομέα".

Τέλος, για τη συνέχεια στο Champions League, ο Νορβηγός τεχνικός υποστήριξε: "Εχουμε αρκετά παιχνίδια ακόμα και στόχος μας είναι να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε".

Εγκώμια Γεωργάτου για Σόλιντ

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, ο Γρηγόρης Γεωργάτος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τροντ Σόλιντ και το έργο που προσφέρει στην ομάδα.

"Αυτά που κάνουμε στην προπόνηση είναι καινούρια για εμάς. Ο Τροντ Σόλιντ κάνει προπόνηση ευρωπαϊκού επιπέδου" .

Σε ότι έχει να κάνει με το προβάδισμα που έχουν αποκτήσει οι "ερυθρόλευκοι", ο Γεωργάτος τόνισε: "Δεν περιμέναμε να πάρουμε τόσο νωρίς μία τέτοια διαφορά αλλά πρέπει να αντέξουμε και να την κρατήσουμε μέχρι το τέλος. Με αυτά που ακούγονται για την διαιτησία δεν αξίζει να ασχολούμαστε. Αυτά τα λένε αυτοί που θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Ολυμπιακό" .

"Το πρόβλημά μας στο Champions League είναι καθαρά ψυχολογικό. Αν από εδώ και πέρα αγωνιστούμε χωρίς άγχος και έχουμε και τύχη μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό εκτός έδρας".

Γρηγόρης Γεωργάτος

Χαρούμενος για την προσέλευση του κόσμου στην προπόνηση της Τρίτης, εμφανίστηκε ο Τάσος Πάντος: "Είναι πολύ καλό να γίνονται ανοικτές προπονήσεις για τον κόσμο μας, που δεν είχε ευκαιρία να μας δει μέχρι τώρα στη σεζόν. Είναι καλό για τους οπαδούς, αλλά και για εμάς γιατί μας βοηθάει πολύ".

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γιάννη Ταραλίδη: "Πιστεύω πως είναι πολύ καλή η κίνηση με τις ανοικτές προπονήσεις, διότι ο κόσμος θα μπορεί να κρίνει την ομάδα. Πάντα γίνεται καλή δουλειά στις προπονήσεις. Η ομάδα έχει δυνατότητες να δείξει παραπάνω πράγματα. Δεν έχουμε παίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο ακόμη και ήδη είμαστε στο συν 7".

*** Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η προπόνηση της Τρίτης δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην αποθεραπεία του Δημήτρη Μαυρογενίδη, ο οποίος προσπαθεί να επωφεληθεί από την διακοπή του πρωταθλήματος για να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

*** Το ευχάριστο της προπόνησης ήταν η επιστροφή του Στέλιου Βενετίδη στο κανονικό πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Πλέον, ο αριστερός μπακ μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK