ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατομικό οι Πουλίδο και Ουντότζι

Χωρίς τους Ρούμπεν Πουλίδο και Σαλόζε Ουντότζι, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας.

Ατομικό οι Πουλίδο και Ουντότζι

Αμφότεροι αισθάνονται καλύτερα, ωστόσο ο Δημήτρης Μπουγιουκλής και ο Σταύρος Παντελίδης προτίμησαν να μην τους ρίξουν στα βαθιά για να μην διακινδυνεύσουν τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ατομικό πρόγραμμα, εξάλλου, ακολούθησαν και οι Άντι Ρένια, Παντελής Αντωνιάδης, ενώ ο Ντιν Μπουζάνης δεν έλαβε μέρος στο πρόγραμμα της Δευτέρας λόγω ίωσης.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Απόντες, επίσης, ήταν οι Σωκράτης Διούδης και Ηλίας Σταυρόπουλος που μετέχουν στις εθνικές ομάδες των Ελπίδων και των Νέων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK